Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu 3 zile înainte de sfințire, Primăria Capitalei alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

catedrala

Primăria Capitalei a făcut o nouă rectificare bugetară, prin care a acordat încă 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mânturii Neamului, potrivit unui proiect aprobat, joi, în ședința Consiliului General al Municipiului București.

La capitolul „Cultură, recreere și religie”, Primăria Capitalei a acordat un plus de 33,8 milioane de lei, iar la iluminat va merge suma de 2,5 milioane de lei, potrivit proiectului de rectificare bugetară, aprobat, joi, de Consiliul General al Municipiului București.

Citește și: Lovitură dură pentru ANAF! Instanța i-a dat câștig de cauză lui Dan Voiculescu – Suma impresionantă pe care trebuie să i-o achite Fiscul

Primăria Capitalei taie însă 28 de milioane de la capitolul „Protecția Mediului”, iar Direcția Generală de Asistență va avea un buget tăiat cu 19 milioane de lei, în timp ce CREART va avea 4 milioane de lei în plus.

Primăria Capitalei acordă un plus de 10 milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetară, precum și alte 10 milioane de lei pentru alte biserici din București.

Citește și: Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

Pentru Catedrala Mântuirii Neamului s-au chletuit până în prezent peste 110 milioane de lei, iar din această sumă, 75% sunt fonduri de la stat, respectiv de la primării și de la Guvern.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a anunțat, joi, că Primăria va aoca suma de 13 milioane de euro pentru refacerea Spitalului Budimex.

Citește și: Investiție de milioane de euro! Pe ce va cheltui banii Primăria Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.