Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu aproape 3.000 de cazuri zilnice, Bucureștiul se pregătește de un maraton cu mii de persoane: La Wuhan, pentru 26 de cazuri, maratonul celebru a fost amânat

maraton 1

Un maraton urmează să aibă loc la finalul lunii, la București, în condițiile în care capitala României se confruntă cu infectări masive, de aproape 3.000 de noi cazuri zilnic, iar spitalele sunt arhipline. Mii de oameni vor participa la cursa de la București, care, spre surprinderea tuturor, nu a fost anulată. Nu la fel se întâmplă, de exemplu, în China. De exemplu, în Italia, a avut loc un maraton la care toți alergătorii au participat mască.

Maratonul de la Wuhan, unul celebru și de prestigiu internațional, care ar fi trebuit să aibă loc duminică, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, cu aproape 100 de zile înainte de Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, informează AFP.

Duminică, autorităţile chineze au raportat 26 de noi cazuri de infectare cu covid-19. Autorităţile fac eforturi pentru stoparea propagării virusului, motiv pentru care a fost amânat maratonul de către organizatori.

La evenimentul sportiv urmau să participe 26.000 de concurenţi. Comitetul de organizare a anunţat că toţi cei înscrişi îşi vor primi banii înapoi.

Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing sunt programate în perioada 4 – 20 februarie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.