Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu cât timp înainte de nuntă trebuie să te interesezi de rochii de mireasă la comandă?

stiripesurse.ro
rochii de nunta la comanda

Pregătirile pentru organizarea unei nunți necesită mult timp și răbdare, însă care ar fi momentul perfect în care ar trebui să te interesezi de rochii de mireasă la comandă? Din studiile de piață efectuate, reiese că o parte dintre viitoarele mirese alocă între 6 și 8 luni pentru achiziționarea sau confecționarea ținutei din ziua cea mare, în timp ce o altă parte consideră suficiente 2 sau 3 luni pentru îndeplinirea acestei sarcini.

Experții nu recomandă demararea căutărilor nici prea devreme, dar nici foarte târziu. După părerea acestora, intervalul cel mai potrivit pentru a contacta un atelier de creație profesionist ar fi cu aproximativ 6 luni înainte de data stabilită a nuntii. Dacă te întrebi de ce, iată câteva argumente importante!

Avantajele unei rochii de mireasa la comanda

Emoțiile celor care se pregătesc să spună renumitul Da alesului inimii lor sunt deja bine cunoscute. Stresul, tensiunile, agitația, lipsa odihnei și alimentația necorespunzătoare sunt, de asemenea, factori care însoțesc frecvent urmașele Evei pe toată durata etapelor organizatorice. Efectele acestor dezechilibre se manifestă deseori prin scăderea sau câștigarea în greutate, în funcție de tipologia fiecărei femei. Orice inconvenient survenit poate fi eliminat, însă, dacă pleci la drum împreună cu o echipă de designeri cu experiență.

Solicitarea unei rochii de mireasă la comandă îți va aduce o multitudine de avantaje și te va scăpa de un lung șir de surprize neplăcute. În primul rând, prin colaborarea cu un atelier de creație, ai garanția că ținuta vestimentară va fi gata la timp și va fi croită fix așa cum ți-ai dorit. În al doilea rând, ai siguranța că alegerea ta este una în trend și indiferent de modificările corporale care ar putea apărea, retușurile vor fi efectuate prompt. Vei avea certitudinea, astfel, că în ziua nunții vei îmbrăca cea mai spectaculoasă ținută, care va rezona minunat cu personalitatea ta și îți va evidenția sublim atuurile fizice cu care ai fost înzestrată.

content-image

Nu amâna întâlnirea cu creatorii de modă pe ultima sută de metri

Decizia de a opta pentru rochii de mireasă la comandă este, fără nicio îndoială, cea mai bună pe care o poți lua! Prin aceasta, nu doar că vei elimina foarte multe riscuri de pe lista ta, dar te vei afla frecvent sub "umbrela" protectoare a unor artiști talentați și dedicați misiunii lor de a te transforma în cea mai frumoasă mireasă.

Contactează-i cu aproximativ 6 luni înainte de data evenimentului și stabilește împreună cu ei modelul care te-ar face fericită la această ocazie grandioasă. În funcție de materialele necesare și de complexitatea ținutei alese, timpul de finalizare a acesteia poate varia, tocmai de aceea vei fi informată încă de la început în legătură cu termenele încheierii fiecărei etape.

Probele vor fi și ele luate în calcul. Pe toată durata procesului de creație va trebui să ții aproape de designeri și să te prezinți la toate sesiunile de probă pentru a corecta din timp anumite detalii. Ultima probă ar trebui să aibă loc cu 7 - 10 zile înainte de nuntă, pentru a aplica retușurile finale, în cazul în care mai slăbești un pic din cauza emoțiilor inerente.

Interesează-te de rochii de mireasă la comandă cu aproximativ 6 luni înainte de marele eveniment și totul va decurge în cele mai bune condiții! Ținuta senzațională pe care o vei îmbrăca te va urca rapid pe piedestalul de divă, iar prezența ta va fi una memorabilă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.