Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce îl are la mână Cătălin Zmărăndescu pe Gigi Becali (Video)

captura Kanal D
Catalin Smarandescu

Fostul bodyguard al omului de afaceri a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, de la Kanal D, și a făcut o serie de dezvăluiri din viața personală și profesională.

Cătălin Zmărăndescu este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale. De asemenea, a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat.

Cu toate acestea a fost devenit cunoscut publicului larg ca bodyguard al lui Gigi Becali,  pentru care a lucrat 16 ani. În anul 2009, a fost arestat și ulterior condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrare și lipsire de libertate a persoanelor care au furat mașina lui Gigi Becali.

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre acest episod duminică, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, de la Kanal D. Deși, inițial, a declarat că nu îl are cu nimic la mână pe fost său patron, acesta a lăsat să se înțeleagă că există, totuși, unele secrete bine păstrate.

La întrebarea „Cu ce îl aveți la mână pe Gigi Becali?“ Cătălin Zmărăndescu a răspuns: „Cu nimic. Cu absolut nimic. Sunt lucruri pe care, odată ce le-ai îngropat, trebuie să rămână îngropate. Sunt îngropate prea adânc ca să pot să le scot la suprafață. Probabil că ar fi un răspuns. Probabil. Dar, atâta timp cât nimeni nu face rău, eu de ce aș face rău cuiva? Dacă X stă în banca lui, Y de ce ar scoate arma? Acum nu sunt atacat, nu sunt supărat“.

„Dar în cazul în care ați fi atacat?“ a continUat moderatoarea. „Vom vedea cum sunt atacat și cu ce sunt atacat și atunci vom vedea ce și cum răspund. Până atunci, pace și bunăstare. Câteodată trebuie să știi să te și aperi, nu doar să ataci. Deși se spune că atacul este cea mai bună apărare, este foarte important și să te aperi“, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Atunci când Denise Rifai a insistat asupra subiectului, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a refuzat să mai răspundă, invocând „amnezia“.

„Deci sunt informații cu care îl aveți la mână pe Gigi Becali, dar nu doriți să le faceți publice“ a spus Denise Rifai.

„Sunt amnezic recunosc, mai am momente de amnezie. Sunt amnezic, îmi pare rău. După o vârstă uiți. Aveți aveți dreptate cu atât de multe lucruri, dar în momentul ăsta atât de tare m-a lovit amnezia, încă nu pot să vă răspund“, a încheiat Cătălin Zmărăndescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.