Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce se ocupă femeia pe care Florin Cîțu a numit-o în locul Andreei Moldovan și a adus-o tocmai din Luxemburg

Facebook
Andra-Diana Migiu

Noul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Andra Migiu, va avea atribuţii pe proiecte de investiţii în sănătate, informează pagina de Facebook a instituţiei.

Andra-Diana Migiu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Decizia a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Potrivit sursei citate, Andra Migiu are o experienţă în instituţii financiare de aproape 14 ani.

"În perioada 2008 - 2015, Andra a lucrat în România în audit şi consultanţă financiară, iar din ianuarie 2016 şi-a început activitatea la Banca Europeană de Investiţii. A gestionat programe şi tranzacţii de finanţare atât pentru companiile mici şi mijlocii, cât şi pentru întreprinderile mari, desfăşurate în ţări din Europa Centrală şi de Est. În ultimii doi ani, Andra a activat în două proiecte de referinţă: elaborarea şi negocierea instrumentelor de finanţare în cadrul InvestEU şi Fondul pan-European de Garantare, un program de 25 de miliarde de euro creat de Banca Europeană de Investiţii pentru finanţarea companiilor din Uniunea Europeană care se confruntă cu efectele crizei COVID-19", afirmă aceeaşi sursă.

Andra-Diana Migiu este membră a PLUS, la fel ca ministrul Ioana Mihăilă, și a plecat din Luxemburg, unde și-a scos la închiriat apartamentul pentru 1.900 de euro. În anunț, Migiu estimează că va fi plecată numai 9 luni. În România, la minister, ea va avea un salariu de aproape 2.000 de euro.

Migiu, pasionată și participantă la curse de alergare în oraș, îi ia locul Andreei Moldovan, pe care Florin Cîțu a dat-o afară, la pachet cu controversatul Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.