Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu Dominic Fritz primar, Timișoara s-a transformat în Vestul Sălbatic: MĂCEL între migranți, în oraș, un om a murit

afgan injunghiat

UPDATE

Potrivit martorilor, scandalul a izbucnit pe malul Canalului Bega, pe Splaiul Nicolae Titulescu, nu departe de Gara de Nord. Acolo, mai mulţi migranţi s-au încăierat, iar doi afgani au fost înjunghiaţi. Aceştia au reuşit să fugă până pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza rănilor, s-au prăbuşit.

Oamenii care i-au observat au sunat la numărul de urgenţe 112, iar mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie au fost chemate acolo.

Cei doi răniţi au fost duşi la spital, însă unul dintre ei a murit. Şi cel de-al doilea bărbat înjunghiat este în stare gravă, iar medicii fac eforturi să-i salveze viaţa.

Poliţiştii încearcă să-i găsească pe agresori, care au fugit. Mai multe echipaje fac verificări în zona Gării de Nord şi adună informaţii în speranţa că vor obţine un indiciu care să-i ducă pe urmele atacatorilor.

Știrea inițială

Timișoara a devenit Vestul Sălbatic, în ultimele luni! Migranții au reușit să bage spaima în locuitorii care l-au ales pe Dominic Fritz primar. Ultimele scene demne de filmele de groază s-au petrecut aproape de Gara de Nord a municipiului de pe Bega.

O persoană a murit și alta este grav rănită, după ce două grupuri de migranți afgani s-au luat la bătaie.

Conform primelor informații, la altercație au participat 8 persoane. În afara afganului decedat și a celui înjunghiat, altele ar fi fost tăiate cu cuțitul în bătaia sângeroasă. Se pare că un grup de 6 afgani i-ar fi atacat pe cei doi, din care unul nu a mai scăpat cu viață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.