Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu drag din România - Bradul din Carpaţi pentru Târgul de Crăciun, instalat în centrul Chişinăului

www.stiripesurse.ro
brad

Bradul de Crăciun, donat de România pentru târgul organizat de guvernul Republicii Moldova în perioada sărbătorilor de iarnă, a ajuns sâmbătă după-amiază în centrul Chişinăului, potrivit Radio Chişinău informează Agerpres.

Bradul a fost întâmpinat de un echipaj format din şase călăreţi ai Plutonului de cavalerie al Inspectoratului Naţional de Patrulare, în faţa Universităţii de Medicină. Ulterior, însoţit de călăreţi, de Moş Crăciun şi de o fanfară, pomul de Crăciun a fost dus pe strada 31 August, unde va fi instalat în preajma Palatului Naţional ''Nicolae Sulac''.

În acest context, premierul Pavel Filip a apreciat faptul că pomul de Crăciun este oferit cu generozitate de către România pentru al doilea an consecutiv.

''Îmi pare bine că al doilea an consecutiv, pomul de Crăciun este oferit cu multă generozitate de către prietenii şi colegii noştri din România, de fapt încă un element care arată cât de strâns este legată Republica Moldova de România. Vorbeam în cadrul şedinţelor comune despre această legătură strânsă pe care vrem să o continuăm şi să o realizăm prin infrastructurile comune, iată că este încă o infrastructură care aduce mult pozitivism'', a declarat Pavel Filip.

Potrivit organizatorilor, pomul de Crăciun este un cadou din partea Guvernului de la Bucureşti, în anul în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Bradul are o înălţime de aproximativ 20 de metri, iar în următoarea săptămână urmează să fie decorat cu peste 46 de mii de led-uri.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.