Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu o zi înaintea startului grupelor Ligii Campionilor, UEFA i-a învățat pe fani cum să pronunțe numele lui Nicolae Stanciu

Evening Standard
UEFA

Cu o zi înaintea startului grupelor Ligii Campionilor, UEFA a realizat un ghid în care le prezintă fanilor din întreaga lume cum se pronunţă numele jucătorilor prezenţi în competiţie. Printre aceştia este şi Nicolae Stanciu, de la Slavia Praga, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

În dreptul lui Stanciu, UEFA a explicat că pronunţia pentru vorbitorii de limba engleză este “Stan-choo”. Românul va debuta în grupele Ligii Campionilor marţi, de la ora 19:55, pe terenul lui Inter Milano. Din grupa F mai fac parte Borussia Dortmund şi FC Barcelona.

În ghidul realizat de UEFA, a fost explicată pronunţia numelor a unor jucători de la toate cele 32 de echipe prezente în grupe. Printre numele mai dificile de pronunţat se numără cele ale lui Berat Xhimshiti, de la Atalanta, (Jimsh-ittee), Lukasz Piszczek, de la Borussia Dortmund, (Woo-cah Peesh-check) sau Wojciech Szczesny, de la Juventus Torino, (Voy-check Sh-chens-nay).

Citește și: O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

Grupele Ligii Campionilor debutează marţi, când vor avea loc opt partide. Celelalte opt se vor disputa miercuri. Deţinătoarea trofeului este Liverpool, care a trecut în finala din sezonul trecut de Tottenham, scor 2-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.