Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu Prima Doamnă la stilist. La ce trebuie să RENUNȚE președintele

iohannis carmen

Tinutele in care si-au facut aparitia Klaus si Carmen Iohannis, la festivalul George Enescu, au atras din nou un val de impresii. Stilistul Adina Buzatu il sfatuieste pe presedintele Romaniei sa renunte la catifea si sa-si modifice pantalonii, relatează cancan.

Vezi și: DECIZIE SURPRINZĂTOARE luată de Carmen IOHANNIS. Prima Doamnă se întoarce ACASĂ

Printre acorduri de vioara, acompaniate de huiduieli, cuplul prezidential a reaparut in fata natiunii, aseara, la festivalul George Enescu. Spectacolul a inceput inca de pe scarile Salii Palatului cand “dirijorul” tarii, Klaus Iohannis, si prima doamna au pasit spre loja prezidentiala. Pas cu pas, vorba scriitorului, tinutele celor doi au fost analizate de celebrul stilist, Adina Buzatu, care ii si accesorizeaza cu cateva sfaturi.

Vezi și: Iohannis, huiduit la deschiderea festivalului Enescu


Dupa cum intreaga tara a aflat ca doamna Carmen tine cu orice pret la eticheta, cea de pe talpa sandalelor pare ca s-a lipit ca marca de scrisoare. Eticheta indepartata a lasat in urma sa lipiciul cu care dna Iohannis a defilat, aseara, la festival. In rest, spune Adina Buzatu, tinuta primei doamne e de admirat.

“Culoarea ii vine de minune la fel si modelul, este o rochie bine lucrata, din matase naturala de buna calitate, lucru vizibil din modul elegant in care se onduieste pe langa corp. Alegerea sandalelor este inspirata la fel si cea a a coafurii ,cocul lejer potrivindu-se de minune. Desi a ales o culoare tare, accesorizarea fina si discreta creaza un echilibru perfect.”, a declarat pentru CANCAN.RO, Adina Buzatu.


Cat despre domnul presedinte, acesta ar trebui sa acorde mai multa atentie detaliilor. Lucrul bine facut, nu e si neaparat potrivit! Adina Buzatu i-a gasit domnului presedinte cateva motive sa-l trimita la croitor.

“Alegerea smokingului este ideala in cazul unui eveniment de asemenea eleganta, pantofii de lac sunt si ei optiunea potrivita. Era de preferat sa aleaga reverul clasic din matase naturala si papion la fel, nu acestea din catifea care nu se integreaza in contextul tinutei, stirbindu-i din rafinament. Mai ales pentru o persoana care nu doreste sa se evidentieze prin tinute originale, astfel de artificii nu isi au rostul. Variantele clasice sunt, intotdeauna, cele mai potrivite, izul modern se obtine numai din croi. In cazul acesta, pantalonii puteau fi cu 1 sau 2 cm mai stramti pe picior (in niciun caz mulati sau prea slim), in concordanta cu sacoul care urmareste linia taliei.”, spune stilistul Adina Buzatu.

 


De cand a devenit sotie de presedinte, Carmen Iohannis s-a remarcat mai mult prin stil decat prin actiuni, fiind adesea criticata pentru faptul ca nu se implica deloc pe plan social. Ba mai mult, contul sau de socializare arata ca un podium de prezentare, postand adesea tinutele create de designerii care se inghesuie sa le poarte rochiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.