Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu școlile închise, Ministrul Educaţiei taie panglici la grădinițe: 'E greu, dar iată că se poate!'

Facebook
panglica inaugurare

Ministrul Educației, Monica Anisie, a inaugurat vineri o grădiniţă în comuna călărăşeană Dragalina.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

"Se poate! La patru ani distanţă, după multe eforturi şi blocaje, după multă nepăsare, stagnare, astăzi pot spune că am avut parte de o zi magică. În 2016, atunci când eram secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, anunţam că am "adoptat" o grădiniţă la Dragalina. Atunci cunoşteam 25 de copii frumoşi şi luminoşi şi pe cele două doamne educatoare care îşi desfăşurau activitatea într-o clădire anexă a unui fost IAS (...) Am decis atunci să iniţiez procedurile pentru construcţia unui spaţiu adecvat, care să poată fi numit "grădiniţă", obţinând şi promisiunea autorităţilor locale pentru sprijin total.

Odată cu revenirea mea în minister, mi-am dorit să aflu deznodământul acelui proiect şi am aflat, cu tristeţe, că în toţi aceşti ani, tot ce s-a făcut a fost doar să se toarne o fundaţie... Astfel că, am accelerat lucrările, iar astăzi am avut şansa să-mi văd visul concretizat, chiar dacă şi după patru ani, astăzi am vizitat, în sfârşit, grădiniţa şi am revăzut oamenii dragi, oamenii pe care nu i-am dezămăgit. În rest, vă las pe dumneavoastră să vedeţi finalul fericit al acestei poveşti. Menţionez, pe această cale, că am alocat în acest an de mandat fonduri pentru construcţia a 33 de grădiniţe, dintre care, 24 sunt deja funcţionale. E dificil să descriu în cuvinte emoţia resimţită astăzi, dar un lucru ştiu sigur: voi continua! E greu, dar iată că se poate!, a transmis ministrul Educaţiei pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.