Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu tot boicotul lui Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu, lideri PSD și ALDE, miniștri și apropiați au dat `buzna` la petrecerea de la Ambasada SUA/ FOTO

Ambasada SUA
Tudose Klemm

Liderii Coaliției PSD-alde, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au anunțat ieri neoficial că nu se duc la Ceremoniile organizate de Ambasada SUA cu prilejul Zilei de stat a Statelor Unite ale Americii. Supărarea vine de la scrisoarea celor 12 ambasadori care au atras atenția că modificările la Codul Penal și Codul de Procedură Penală nu sunt în regulă.

DEZVĂLUIRE Gabriel Oprea: Victor Ponta mi-a propus să fiu directorul SRI dacă câștiga alegerile prezidențiale

Și cei doi nu au mers... În schimb curtea Ambasadei SUA la București a fost plină de social-democrați. Miniștri ai Cabinetului Dăncilă, apropiați ai lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, dar și importanți lideri ai celor două partide nu s-au sfiit și au mers la petrecerea partenerului strategic al României. Ei sunt mulți mai mulți decât s-a reușit surprinderea lor prin fotografii:

Ecaterina Andronescu, senator PSD, Raed Arafat, secretar de stat în MAI, Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, Robert Cazanciuc, președintele Comisiei Juridice a Senatului României, Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, Mihai Tudose, deputat PSD și președintele PSD Brăila, Vasile Dâncu, fost vicepremier susținut de PSD, Emil Constantinescu, fost președinte al României (acum apropiat de Tăriceanu), Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale și vicepreședinte național al PSD, Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe și vicepreședinte ALDE, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, vicepreședinte național al PSD și președinte al PSD București-Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.