Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culisele plecării lui Marius Şumudică de la Gaziantep: Jucătorii şi conducerea l-au vrut, dar şi-a băgat politicul coada

www.fotomac.com.tr
Marius Șumudică

Alexandru Maxim şi alţi jucători ai echipei Gaziantep FK au vorbit cu conducerea clubului turc, insistând ca Marius Şumudică să rămână, însă fără succes. Şi preşedintele grupării, Mehmet Buyukekşi, ar fi vrut ca tehnicianul să nu plece, dar nu i-a putut convinge pe conducătorii locali, în frunte cu guvernatorul Davut Gul, susţine cotidianul Gaziantep Guneş, citat de sporx.com şi news.ro.

Potrivit jurnalului turc, după conferinţa de presă susţinută de Şumudică înainte de plecarea de la Gaziantep, în care tehnicianul a plâns şi a spus că îi pare rău de ce s-a întâmplat şi de faptul că o greşeală a sa a dus la despărţire, românul a fost contactat telefonic de Mehmet Buyukekşi. El i-ar fi spus tehnicianului că a procedat aşa cum trebuie. “Am vorbit şi înainte. Eu nu am vrut ca tu să pleci. Dacă aveam intenţia să renunţăm la tine în acest moment la conducerea echipei în locul tău era alt antrenor. A fost o decizie a oraşului. Totuşi, o să fac tot ce pot. Aşteaptă veste de la mine până dimineaţa”, i-ar fi spus Buyukekşi lui Şumudică.

La hotelul în care se afla Şumudică au venit apoi pentru a fi alături de tehnician jucătorii Alexandru Maxim, Kevin Mirallas şi Jean-Armel Kana-Biyik. Ei l-au sunat, fiecare în parte, pe Buyukekşi. Şi alţi jucători au discutat la telefon cu preşedintele clubului şi i-au spus că Şumudică trebuie iertat şi că ei formează o familie. Jucătorii au vorbit şi cu alţi oficiali din conducerea clubului.

Mehmet Buyukekşi a vorbit, la rândul său, cu guvernatorul Davut Gul şi cu alţi conducători din Gaziantep, însă nu a reuşit să convingă.

După toate discuţiile, vineri, la ora locală 11.00, Buyukekşi l-a sunat pe Şumudică şi i-a spus acestuia că în pare rău, dar despărţirea este definitivă. “Mulţumim pentru tot. Nu vom uita tot ce ai făcut pentru echipă”, a spus preşedintele clubului.

Marius Şumudică a revenit vineri în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.