Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culmea anunțurilor de angajare - Un prim-procuror își caută colegi: 'Exclus procuror alcoolic'

justitie procurori

Deficitul de personal din parchete se manifestă în moduri inedite. Sătulă să fie singură la Parchetul de pe Judecătoria Săliște, prim-procurorul Angela-Bianca Ispas a lansat în sistem un „strigăt de ajutor” sub forma unui anunț pentru delegare.

Procurorul se plânge colegilor că Parchetul de pe lângă Judecătoria Săliște funcționează cu un singur personal, deși schema de personal este de 3 procurori. Mai mult, recent s-a mărit și competența teritorială, iar odată cu ea și numărul de dosare.

Anunțul precizează că Săliște este aproape de municipiul Sibiu, că se poate face naveta de la Sibiu cu mașină de serviciu, iar programul poate fi adaptat la nevoile individuale.

Angela-Bianca Ispas le cere celor interesați să o contacteze, urmând ca ea să solicite Secției pentru procurori a CSM delegelarea la PJ Săliște. Dacă se acceptă și procurori stagiari, șefa PJ Săliște este cât se poate de clară cu privire la alt aspect: nu se acceptă procuror alcoolic.

Anunțul a fost publicat pe grupul de Facebook „Forumul Magistraților” de procurorul Sorin Lia, copresedinte al Asociatiei Initiativa pentru Justitie.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.