Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culmea campaniei electorale: Un fost senator dă găini în schimbul votului

gaina

Mai sunt aproape trei luni până la alegerile locale, dar se pare că a început deja campania electorală. Un candidat pentru funcţia de edil al unui oraş a început deja treaba.

Ilie Petrescu, candidatul PSRo la Primăria Motru, a organizat concursuri de table, rummy şi şah pentru pensionarii din localitate şi i-a premiat cu orătănii. Candidatul la fotoliul de primar este acuzat că a furat startul în campania electorală şi a împărţit orătăniile respective celor care ar putea participa la scrutin, în calitate de alegători. „Am dat trei premii din gospodăria mea de la Floreşti. Premiul I un cocoş, şi am zis tot timpul să cânte cocoşul la Motru, premiul II am dat o raţă, Motrul să înoate pe timpuri grele, şi locul III am dat o găină, am zis să cotcodăcească găina la Motru, să ouă, să prindă rădăcini oraşul Motru. Din respect pentru pensionari, pentru oamenii care au construit acest oraş şi care m-au trimis de două ori în Parlamentul României. Le-am mai dat un cuţit, am zis că orice cuţit taie bine, şi alte premii simbol pentru acest oraş”, a declarat Ilie Petrescu.

Citeşte şi: Guru Bivolaru profită de legile Franței: Ce s-a întâmplat la Paris

Aurel Slapciu, candidatul PMP la Primăria Motru, îl acuză pe Ilie Petrescu de faptul că a încălcat legea şi a furat startul în campania electorală. „Ilie Petrescu ar trebui să-şi vadă de treaba lui. El şi camarila lui au făcut mult rău oraşului. El are o ţintă clară: să ia 2-3 consilieri şi să facă jocurile în Consiliul Local. A început deja campania. Nimeni nu sesizează cu aceste încălcări ale legii. A dat şi nişte premii oamenilor. E învăţat Ilie Petrescu să intre în cârciumă să spună „câte două rânduri de bere, plăteşte senatorul”. Dacă Petrescu iasă primar, îmi iau catrafusele şi plec din oraş”, a spus contracandidatul lui Petrescu pentru gorjexclusiv.

Citește și: Premierul poate fi mândru de soţia lui: Ce a putut face Valerie / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.