Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culmea modestiei: Cu zeci de mii de euro în bancă, Dragoș Pîslaru circulă cu RATB-ul

Facebook
dragos pislaru

Tehnocrații se întrec în modestie. După ce premierul Dacian Cioloș a fost surprins de câteva ori circulând cu avionul la clasa economy, exemplul său au fost urmat de un alt ministru tehnocrat.

Este vorba despre ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru care plecat miercuri seară de la serviciu, alături de echipa sa, cu un autobuz RATB.

Se schimbă TOTUL de astăzi: Anunț despre Carrefour, Kaufland, Mega Image, Cora și Selgros

Șeful de la Muncă și colegii săi și-au făcut un selfie în mijlocul de transport în comun, imaginea fiind postată pe Facebook de Iolanda Stăniloiu, consilier în cadrul ministerului.

La preluarea mandatului Dragoș Pîslaru ar fi cedat către o persoană fizică nespecificată 2.264 de acţiuni deţinute la propria companie, GEA Strategy & Consulting, în schimbul a 339.600 lei, potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul Guvernului.

Acelaşi document arată că, în 2015, Dragoş Pîslaru a câştigat 173.013 lei în calitate de administrator al societăţii, în timp ce soţia oficialului, Livia Pîslaru (angajată în baza unui contract individual de muncă), a încasat un venit total de 30.744 de lei de la aceeaşi firmă.

Nu în ultimul rând, GEA Strategy & Consulting i-a adus lui Dragoş Pîslaru în 2015 un total de 60.000 de lei din contractele pe fonduri europene.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.