Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culoarea preferată spune multe despre o persoană. Psihologii descifrează limbajul culorilor

descopera.ro
culori

Culoarea preferată spune multe despre o persoană. Psihologii descifrează limbajul culorilor

Preferința pentru o anumită culoare revelează mai multe despre tine decât ți-ai putea imagina. Culoarea este o reflexie a personalității tale. Spune-mi ce culoare preferi ca să-ți spun cine ești. Hai să aruncăm o privire pe pânză, cu ajutorul specialiștilor.

Ai admirat vreodată un curcubeu, gândindu-te ce culoare preferi din tot acel evantai vibrant de culori? Intuiția ta a funcționat, căci o nuanță de culoare este o analogie directă cu personalitatea ta.

Spune-mi ce culoare preferi ca să-ți spun cine ești

Respiră adânc, închide ochii și alege o culoare. Aceasta traduce în mod simbolic tipul tău de personalitate, dar și dinamica ta sufletească. Iată semnificația principalelor culori, potrivit Infernointel.

Roșu vibrant

Dacă îți place să dansezi în perechea ta de stiletto roșii, este foarte probabil să ai o motivație puternică și o vervă obstinată de a te bucura de viață. Lumea te privește ca fiind îndrăzneață, plină de entuziasm și mergând cu avânt pe drumul succesului.

Roșu, similar unei energii febrile, are o profundă influență asupra celor care îl preferă. Ai de luat o decizie curajoasă? Pariem că o entuziastă a culorii roșu este deja gata, încercând plină de curaj, să obțină rezultate galactice.

Portocaliu provocator

Ești vrăjită de culoarea portocaliu? Atunci probabil că îți curge creativitatea prin vene. Poți provoca un val de entuziasm și poftă de viață în aproape orice împrejurare.

Nostalgice după căldura solară, iubitoarele de portocaliu strălucesc de speranță, aducând deseori în prim plan un carnaval de idei colorate, neconvenționale.

Galben juvenil

Adoratoarele galbenului sunt ca acele raze de soare senine într-o zi întunecată. Privesc întotdeauna partea strălucitoare a lucrurilor, iar optimismul lor este molipsitor.

Înzestrate cu inteligență și intuiție de invidiat, sunt acele camarade care îți vor oferi mereu sfaturi de aur.

Verde elegant

Ai o slăbiciune pentru verde? Ești o persoană de încredere, cu un ochi atent pentru detalii. Ca și pădurea tăcută, iubitoarele de verde tind să fie gentile, dar în același timp ferme și responsabile.

Știu cum să mențină armonia, având și abilitatea de a fi concentrate și de a se ține întotdeauna de cuvânt. Dacă preferi verdele, onestitatea este nuanța ta sufletească.

Albastru vindecător și violet vizionar

Ești fascinată mai degrabă de tonuri de albastru și violet? Porți serenitatea ca pe o mantie și posezi o esență profund intuitivă.

Deși în exterior pari o mare liniștită, în tine există o adiere de misticism și ingenuitate. Dotate cu o înțelepciune rafinată, aceste suflete pășesc natural în labirintul vieții, deși forțele lor călăuzitoare rămân o enigmă încântătoare pentru ceilalți.

Culoarea violet este asociată cu o varietate de semnificații, în special creativitatea, puterea, spiritul aristocratic, ambiția și preferința pentru lux. Se mai poate corela cu magicul, extravaganța, independența și mândria, notează Verywellmind.

Așadar, voiajul în lumea culorilor poate fi deopotrivă fascinant și inspirațional. Culorile pot avea un impact puternic asupra stărilor noastre de spirit și comportamentelor noastre. Culoarea este o fereastră către sinele tău interior, de care e bine să ții cont în călătoria vieții tale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.