Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cultură de canabis indoor descoperită de polițiști, în urma unor percheziții în Vrancea și București: 11 perosane sunt audiate de procurori

canabis

O cultură de cannabis indoor a fost descoperită, joi, de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, într-un apartament din Focşani, în urma unor percheziţii domiciliare care au vizat o grupare specializată în trafic şi consum ilegal de droguri, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: A fost făcut public! Cine ar fi făcut, de fapt, poza în care Laura Codruța Kovesi ar fi în crama lui Sebastian Ghiță

"În cursul acestei zile (joi - n.red.), poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Focşani şi două în Bucureşti, activităţile fiind desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. Acestea au vizat o grupare specializată în trafic şi consum ilegal de droguri. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit, într-un imobil din Focşani, o cultură indoor de cannabis", a informat IPJ Vrancea.

Citește și: Orange, Telekom, Vodafone și UPC România se aliază! Ce vor să declanșeze

Poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 38 de plante şi 70 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină şi mai multe bunuri care ar fi fost folosite la săvârşirea infracţiunilor.

Potrivit IPJ Vrancea, în urma uneia dintre percheziţiile domiciliare efectuate în Bucureşti, a fost depistat un bărbat pe numele căruia autorităţile italiene au emis, în anul 2015, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Citește și: Lovitură pentru Opoziție! Sondaj devastator

În urma percheziţiilor, 11 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Vrancea, pentru audieri.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a membrilor grupului infracţional şi a luării măsurilor legale faţă de cei implicaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.