Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a ajuns fostul interlop, patron al Fermei Dacilor, să lucreze în Parlament: A fost chestie de pur curaj

kanal d
cornel diniciu

Fostul interlop Cornel Dinicu a lucrat timp de un an de zile la Parlamentul României. Ajuns din nou în atenția opiniei publice după incendiul în care au murit opt persoane, între care și fiul său, Dinicu se conturează ca un personaj public extrem de complex.

Printre prietenii de seamă ai lui Dinicu s-a numărat și politicianul PNȚCD Claudiu Pavelescu, fost deputat, care a recunoscut că a fost salvat de Dinciu de la o bătaie cruntă pe care urma să o încaseze după ce a fost confundat cu un alt bărbat. În semn de recunoștință, Pavelescu l-a luat pe Diniciu consilier parlamentar.

Dinicu, pe atunci în vârstă de 29 de ani, l-a impresionat atât de mult pe deputatul Pavelescu, încât acesta a decis să-l angajeze la biroul său parlamentar. Politicianul nu s-a arătat deranjat de faptul că Dinicu era deja recidivist, după ce în 1997 fusese condamnat pentru amenințare și lovire, scrie Fanatik.ro.

În realitate, Dinicu lucra pe post de gardă de corp pentru Pavelescu și familia sa. Un an mai târziu, în 2000, polițiștii au descins la locuința părinților lui Dinicu, în lcoalitatea Mizil, acolo unde au găsit un adevărat arsenal: un pistol cu aer comprimat, 40 de cartușe marca Winchester, două cartușe de calibrul 7,62 milimetri, trai cartușe de calibrul 12 milimetri, un încărcător semicircular, o sabie ninja, o baionetă, un baston metalic, mai multe cuțite și o stație de emisie-recepție Motorola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.