Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a ajuns funcția de președinte al Camerei Deputaților 'trambulină' pentru un loc la Rahova

Inquam Photos - George Călin
Inquam Camera Deputaților plen Parlament

Funcția de președinte al Camerei Deputaților este râvnită de mulți lideri politici și este subiectul unor negocieri intense. În ultimii ani, oameni importanți care au ocupat această funcție au ajuns în spatele gratiilor sau au probleme serioase cu legea.

Balul a fost deschis de Adrian Năstase. Fost premier și președinte al Camerei Deputaților, Adrian Năstase a ”vizitat” de două ori stabilimentul Rahova.

Direct din funcția de președinte al Camerei Deputaților a fost ridicat Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

În acest club select intră și Bogdan Olteanu, fost președinte al Camerei Deputaților. Procurorii DNA cer o condamnare la 10 ani de închisoare, într-un dosar în care Olteanu este acuzat că a primit mită 1 milion de euro de la Sorin Ovidiu Vântu.

Ultimul intrat pe această listă este Valeriu Zgonea. Tribunalul București l-a condamnat pe Valeriu Zgonea la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul de trafic de influență, decizia putând fi atacată cu apel.

Citește și: Liviu Pleșoianu își anunță DEMISIA din PSD: Eu NU merg mai departe cu academicienii serviciilor

În prezent, președinte al Camerei Deputaților este Marcel Ciolacu. Soția acestuia l-a avertizat că ar putea ajunge în situația predecesorilor săi. ”Soţia mea, care nu prea îmi dă mesaje, mi-a dat azi un mesaj cu trei nume: Adrian Năstase, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea”, a spus Marcel Ciolacu, cu referire directă la faptul că predecesorii au ajuns la închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.