Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRIST Cum a ajuns o fostă campioană la înot să doarmă într-un cimitir

Mirror
McHendrie Decaire

A ajuns să doarmă în cimitir pe o bucată de carton după ce ani de zile a fost în lumina reflectoarelor la mari concursuri internaționale de înot. Este vorba despre Laranie McHendrie Decaire (64 de ani), fostă campioană a Marii Britanii la înot, a spus că a rămas fără adăpost și ”nu a avut absolut niciun ban” timp de patru ani, din cauza unei schimbări a sistemului de pensii.

Fosta mare campioană, care a reprezentat atât Marea Britanie, cât şi Canada în concursurile internaţionale de înot din anii '80, a ajuns acum într-o situație disperată. Femeia și-a găsit un locșor într-un cimitir din Londra, transmite digisport.ro.

Cum a ajuns fosta campioană să doarmă într-un cimitir!

”Din păcate, mi-am pierdut toţi banii. Am ajuns în situaţia asta, de fapt, din cauza schimbărilor din sistem, a furtului, a fraudelor şi a diferitor lucruri de genul acesta”, a spus McHendrie Decaire.

După ce s-a retras din activitate, la începutul anilor '90, Laranie a decis să-şi trăiască altfel viața și nu a mai continuat în lumea sportului.

Licențiată la celebra Universitate McGill, fosta sportivă a început să călătorească prin lume şi a lucrat în diferite ţări fie ca bonă, fie ca asistentă socială.

Ce spune McHendrie Decaire despre sistemul de pensii

După aproape 10 ani de pribegie, Decaire s-a întors acasă și de atunci a început calvarul. Nu a mai câștigat deloc bine, resursele financiare s-au epuizat și a ajuns atât de rău, încât a pierdut până și casa.

Fosta campioană spera să fie salvată de stat, mai ales că susține că a contribuit constant la două sisteme de pensii din Marea Britanie.

Numai că mai are de așteptat! Rămasă fără casă, fără prieteni care să o ajute, McHendrie Decaire a ajuns să doarmă pe un carton, într-un cimitir.

”Am cotizat la sistemul de pensie probabil de la vârsta de 14 ani, când încă eram la şcoală, pentru că am început să lucrez de la 11 ani. Dar acum au schimbat vârsta de pensioare la 66 de ani.

Aşa că cele două pensii pentru care am plătit au fost decalate, acum nu sunt eligibilă. Este o lume complet diferită acum, în care am aşteptat cu nerăbdare pensia pentru care am plătit, dar sistemul mi-a luat-o”, a completat McHendrie Decaire, citată de mirror.co.uk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.