Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a ajuns Toma Caragiu să o atace pe Merkel pe tema imigranților

merkel

Angela Merkel, Cancelarul Germaniei, este considerată răspunzătoare pentru dezastrul imigranților de către liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu. Acesta a lansat astăzi pe pagina sa de socializare o imagine în care Merkel apare cu vălul islamic pe cap alături de imigranții care au invadat Europa. Mesajul PRU este necruțător: ”Opriți imigranții! Opriți-o pe Merkel să ne distrugă!”

Mesajul de astăzi al PRU pare inspirat din scena finală cu Toma Caragiu din ”Actorii și sălbaticii”, unde marele actor spune: ”Opriți să vândă țara asta lui Hitler. Opriți să o omoare. Opriți să otrăvească sufletele tinerilor. Opriți să facă din țara asta a noastră frumoasă și bună un lagăr de concentrare, o pușcărie. Opriți să facă din poporul român o victimă sau un călău. Opriți ciuma verde!”

Într-o postare anterioară, liderul naționalist citează din ministrul german al Economiei, arătând că acesta recunoaște că imigranții non-UE au ca scop rezolvarea ”uneia dintre cele mai mari probleme ale viitorului economic al Germaniei - deficitul de forță de muncă". ”Atunci să și-i păstreze. România nu e colonia Germaniei ca Merkel să decidă pentru noi, folosindu-se de jucăria UE care a devenit instrumentul Germaniei de control al Europei!”, este concluzia liderului Partidului România Unită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.