Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a arătat mitingul ACL de la Piatra Neamț / VIDEO

Ieri seara peste 1000 de persone au participat la Piatra Neamț la Miting-ul Democrației.  Acesta a marcat finalul campaniei electorale și a arătat că se poate desfășura și o campanie electorală curată, în care oamenii care nu sunt afiliați partidelor politice să se alăture unei mișcări pentru democrație.

Miting-ul a fost organizat de către ACL Neamț, iar acestuia i s-au alăturat tinerii care au protestat în fața Teatrului Tineretului pentru o Românie în care dreptul la vot al fiecărui cetățean să fie respectat.

Președintele PNL Neamț, Mugur COZMANCIUC le-a transmis celor aflați ieri la Turnul lui Ștefan :

”Suntem astăzi aici împreună cu dumneavoastră la Mitingul Democrației, miting-ul oamenilor care doresc să fie liberi, așa cum sunt tinerii de aici care au avut curajul să adune și să se lupte pentru generația voastră și generația noastră. Avem obligația de a merge la vot și de a vota, avem obligația de a ne iubi țara și să luptăm pentru idealurile ei. Suntem aici în fața dumneavoastră o echipă cu un singur scop ca în județul Neamț dreapta să învingă. Am demonstrat că ne dorim un lucru bine făcut pentru o Românie liberă și democrată. O Românie normală este o Românie curată! Klaus Iohannis președinte.”

Cei peste 1000 de participanți au plecat de la Turnul lui Ștefan într-un marș civilizat având torțe și  tricolorul și au militat în mod corect și civilizat pentru dreptul la vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.