Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a decurs atacul de la școala din Crimeea: Ucigașul celor 19 tineri era 'pasionat' de criminali în serie

Twitter Alec Luhn
Criminal Crimeea Vladislav Rosliakov

Un elev în vârstă de 18 ani a deschis focul în liceul tehnic la care studia, miercuri, la Kerci, în Crimeea, şi a omorât 19 persoane și a rănit alte 37, după care, afirmă autorităţile, s-a sinucis, relatează AFP, potrivit News.ro.

Atacul - care a fost însoţit de o explozie în interiorul clădirii, potrivit unor martori - a avut loc înainte de prânz în acest oraş din peninsula ucraineană anexată de Rusia în 2014.

Citește și: Simona Halep, primele declarații după ce s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'A fost o decizie dificilă'

”Autorul atacului s-a sinucis cu o armă. Este un elev din anul patru al acestei instituţii. Corpul i-a fost descoperit în bibliotecă”, a declarat liderul Crimeei Serghei Aksionov pentru postul Rusia 24, adăugând că acesta ”nu avea antecedente judiciare”.

Potrivit presei rusești atacatorul Vladislav Roslyakov folosea pe internet numele „Reich” și era „obsedat de criminali în serie”. Cea mai ciudată sugestie e și poza în care e surprins cu chipul criminalului în serie Eric Harris.

Citește și: Polițiștii de la trupele speciale au descins în trei județe - Suspecți de furturi din societăți și deținere ilegală de arme, SĂLTAȚI

Potrivit Kommersant tânărul "se deplasa dintr-o sală de cursuri în alta şi, precum un combatant experimentat al forţelor speciale, arunca întâi o grenadă artizanală, apoi intra şi deschidea focul asupra oamenilor", subliniază cotidianul. 

Se mai precizează că tânărul "a crescut într-o familie destul de săracă": tatăl lui, cu handicap, nu locuia cu mama băiatului. Femeia lucrează într-o clinică şi este membră a Martorilor lui Iehova, organizaţie considerată "extremistă" şi interzisă în Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.