Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a devenit Spitalul Suceava un focar de infecție. Mărturia unui medic: 'Atunci a început coșmarul'

Monitorul de Suceava
spitalul judetean suceava

Suceava rămâne judeţul cu cel mai mare număr de infecții cu coronavirus şi cu cel mai mare număr de morţi. Dincolo de orice reproş - şi au fost multe în ultimele zile - medicii care au scăpat neinfectaţi au lucrat până la epuizare pentru a-şi salva pacienţii. Cea mai mare luptă se duce în Terapie Intensivă. Mărturia unui medic de la Terapie Intensivă, care a fost pe baricade încă de la început, a dezvăluit cum situația a scăpat de sub control la Suceava.

Citește și: Raluca Turcan le dă 'baronilor roșii' un exemplu de urmat: Spitalul Județean Sibiu

„Înainte să fie primul caz la noi, în Suceava, când făceam un plan cu colegii din Terapie şi discutam despre ce necesar am avea nevoie, eram aşa, cumva îngrijorată de tot ce auzeam şi parcă ne pregăteam de o perioadă îngrozitoare, dar nu conştientizam cu adevărat ce va urma.

Primul pacient grav care a venit şi care a necesitat ventilaţie mecanică, atunci ne-am dat seama că a început şi la noi coşmarul. A fost un tânăr de 35 de ani care a stat pe Secţia de Pneumologie şi pentru care am fost solicitată pentru consult de Terapie Intensivă în vederea transferului la Iaşi. El aparent nu era cu nicio comorbiditate, nici măcar obezitate nu avea. Ştiu că evoluţia lui a fost favorabilă”, a mărturisit un medic ATI de la Spitalul Județean Suceava, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.