Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost UMILIT Mihai Fifor, în SUA: Ce i-a făcut ambasadorul României la Washington, George Maior

dragnea coldea maior coldea maior dragnea

Mihai Fifor a efectuat o vizită oficială în SUA, unde s-a întâlnit cu șeful Pentagonului, James Mattis! Fifor l-a avut alături și pe Goerge Maior, ambasadorul României în SUA. Ministrul Apărării a fost acuzat că este în relații bune cu Maior, omul pe care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu îl consideră unul dintre artizanii a ceea ce ei numesc ”statul paralel”. Luni seara, la Antena 3, Fifor a relatat un episod umilitor cu Maior.

Ambasadorul Maior a refuzat să îi răspundă lui Fifor la telefon, în momentul în care a vrut să îi spună că ajunge în SUA. Ministrul a precizat că Maior nu a avut nicio implicare în stabilirea întâlnirii cu șeful Pentagolui.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât l-a costat pe Borcea nunta cu Pelinel

”E aberant să fiu acuzat vreodată de faptul că am vreo relaţie de prietenie specială cu domnul George Maior. Să nu uităm că totuşi eu am fost preşedintele Comisiei 'Sufrageria' şi am fost cel care l-a citat pe domnul George Maior la această comisie în două rânduri (...). Domnul George Maior s-a alăturat delegaţiei noastre cu o zi înainte de vizita la Jim Mattis (n.r. - secretarul american al Apărării), domnia sa însoţind delegaţia preşedintelui României la New York. Acolo s-a aflat domnul George Maior. Şi pot să vă spun şi un alt detaliu, nici măcar nu mi-a răspuns la telefon în momentul în care, în mod civilizat, am sunat să anunţ prezenţa în SUA. Au fost două momente în care s-a alăturat delegaţiei noastre. Unul, la întâlnirile cu senatorii pe care i-am avut în agendă şi doi - la momentul vizitei oficiale la Pentagon, repet, pe o cutumă pur şi simplu diplomatică. A specula pe tema aceasta, se merge prea departe şi nu-şi are rostul. Vreau să mai spun un lucru: vizita în SUA nu a fost aranjată de domnul George Maior. Vizita în SUA vine în siajul unei relaţii foarte bune, pe care noi am reuşit să o construim cu partenerul nostru strategic SUA, la nivelul Ministerului Apărării. Eu l-am invitat pe Mattis în România și nu a putut să vină și i-am zis că ne vom duce noi. A luat un bilețel, a întrebat când și așa s-a stabilit. La finalul întâlnirii de la Washington, secretarul Mattis a promis clar, ianuarie, cel mai târziu februarie, va fi în vizită oficială în România.”, a spus Mihai Fifor.

Citește și: A greșit grav, din nou! Cum s-a făcut de râs Viorica Dăncilă luni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.