Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost umilit Traian Băsescu la TVR

Traian Băsescu a ales televiziunea publică pentru primul interviu de după cele două mandate de președinte! Băsescu a stabilit dinainte ce teme să abordeze și a refuzat să răspundă la anumite întrebări.

Chiar dacă a ales TVR, Băsescu nu a fost căutat de români! Telespectatorii au ales alte televiziuni, asta fiind privită ca o umilință pentru un președinte care a condus 10 ani România.

Premiera emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici și serialul turcesc Trădarea, de pe Kanal D, au strâns o audiență de opt ori mai mare decât emisiunea Vorbește liber, de pe TVR 1, cu Traian Băsescu invitat.

Jumătate de milion de români pe minut s-au uitat la interviul cu Traian Băsescu. În cele 50 de minute, pe Pro TV și pe Kanal D erau peste patru milioane de români: peste 2,6 milioane la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, și 1,6 milioane la serialul turcesc Trădarea.La nivelul întregii țări, interviul de pe TVR 1 a fost urmărit de 530.000 de români. Pe intervalul programului cu Traian Băsescu invitat, TVR 1 a fost pe locul cinci, după Pro TV (2,6 milioane), Kanal D (1,6 milioane), Antena 1 și Antena 3, scrie paginademedia.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.