Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a început totul: Imagini care surprind momentul inițial al atacului de la Londra - VIDEO

atentat londra 22 martie

Londra e în centrul atenției mondiale, după atacul de la Londra în care au fost răniți şi 2 români. Au avut loc o serie de incidente despre care s-a crezut iniţial că nu au legătură. În cele din urmă poliţia britanică a stabilit că toate au avut acelaşi autor, care a fost împuşcat mortal, anunță Realitatea.net.

Dar iată cum au stat lucrurile şi cum a început totul. BBC a postat pe Twitter o înregistrare în care se poate vedea cum oamenii aleargă speriaţi pe stradă, aproape de Parlamentul britanic. Poliţiştii pot fi auziţi strigând trecătorilor să fugă.

"Plecaţi, plecaţi, mişcaţi-va!", strigă agitat un poliţist, gesticulând înspre trecători.

Citește și: Gest SUPERB făcut de un deputat englez: A încercat să RESUSCITEZE un polițist în plină stradă - FOTO

Oamenii aleargă, dar mulţi nu ştiu de ce.

Nimeni nu înţelege ce se întâmplă, maşinile de poliţie se deplasează în viteză cu sirenele pornite, iar un elicopter poate fi văzut survolând zona, scrie Ziare.com.

Unii oameni se opresc şi încearcă să filmeze sau sau facă poze cu telefonul, nerealizand gravitatea situaţiei. Află apoi că cineva a fost împuşcat. Vorba merge din gură în gură, în timp ce poliţia evacuează străzile de lângă Parlament.

Cu puţin timp înainte, un SUV gri intrase în trecători, pe podul Westminister. Mai târziu avea să se afle că două persoane au murit pe loc şi mai multe au fost rănite, unele foarte grav.

După ce a ieşit de pe pod, maşina a intrat în gardul Parlamentului. Un bărbat a ieşit din ea şi a încercat să forţeze intrarea în Parlament: un individ cu vârstă de circa 40 de ani, cu trăsături asiatice, înarmat cu un cuţit cu o lama lungă de 20 de centimetri.

Poliţia a intervenit imediat, însă un ofiţer a fost înjunghiat şi a murit apoi. Alţi trei poliţişti au fost de asemenea răniţi înainte că bărbatul, încă neidentificat, să fie împuşcat mortal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.