Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a reacţionat Mircea Lucescu după ce a fost ameninţat cu demiterea: 'Sunt calm'

www.gsp.ro
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a comentat informatiile aparute in ultimele zile in presa din Rusia, conform carora este in pragul demiterii de la Zenit Sankt Petersburg.

Antrenorul roman a afirmat ca sefii lui Zenit nu ar avea motive sa decida sa-l dea afara, asa cum s-a scris in presa din Rusia. Totusi, Lucescu a mentionat ca nu exclude posibilitatea demiterii duminica seara. "Rezultatele de acum nu sunt mai slabe decat cele de anul trecut. Eu sunt calm si fac tot ce pot pentru a scoate maximum de la jucatori, insa nu intotdeauna iti iese.

Pentru mine subiectul demiterii nu este important, ci meciul cu Spartak Moscova. Dupa meci vom vorbi despre restul", a spus Mircea Lucescu intr-o conferinta de presa. Intreaga presa de sport din Rusia a scris in aceasta saptamana ca plecarea lui Mircea Lucescu de la Zenit este iminenta, conform ziare.com.

Daca nu va castiga derbiul de duminica impotriva liderului Spartak Moscova, Lucescu va fi demis, sustin rusii. Zenit se afla acum pe locul trei in Rusia, la opt puncte de prima pozitie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.