Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a recuperat două kilograme în greutate Simona Halep într-o singură dimineață

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep a declarat, marţi, la Doha, că meciurile din Cupa Federaţiei şi cele de la un GrandSlam sunt la fel de importante pentru ea. Halep a mai spus că se simte foarte bine la Doha, unde în urmă cu cinci ani a câştigat turneul, informează News.ro.

Citește și: Echipa de handbal feminin HC Zalău învinge Știința Bacău și devine prima formație calificată în optimile de finală ale Cupei României

“Încă mai simt emoţii, a fost extraordinar. Este pentru prima oară când mergem în semifinale, aşa că înseamnă foarte mult. Este diferit de un Grand Slam, dar nu pot spune că e ceva mai mare, pentru că muncesc şi trăiesc pentru Grand Slam-uri. În acest sport este cel mai important lucru. Oricum, aş pune FedCup la acelaşi nivel şi dorinţa de a câştiga este la fel de importantă ca la un Grand Slam", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă la Doha.

Simona Halep a vorbit şi despre imaginile cu bucuria ei de la finalul meciului de dublu cu Cehia: "Fetele şi căpitanul mi-au arătat imaginile. A fost foarte amuzant. M-am gândit la cum am reacţionat, dar a fost totul natural şi sunt fericită că fetele au câştigat meciul. A fost foarte greu. La FedCup nu joc pentru mine, ci pentru echipă. Dau totul pentru că simt energia echipei. Mă face mai puternică pe teren şi dorinţa de a câştiga este şi mai mare. Noi suntem o ţară mică şi nu avem un mare sistem în tenis, deci acest rezultat va ajuta generaţiile viitoare. Va inspira copiii pentru a face ceva în viaţă şi le arată că într-o zi visele pot deveni realitate".

Halep se simte foarte bine la Doha, unde are amintiri frumoase despre atmosferă, oameni şi vreme.“Simt o energie pozitivă de fiecare dată când vin aici. Abia aştept să mă antrenez puţin, să intru pe teren, să simt aerul. Totul mă face să mă simt fericită şi pregătită pentru meciurile mele".

Simona Halep a spus că noul ei antrenor este Thierry Van Cleemput este o persoană bună şi abia aşteaptă colaborarea cu el.

Deşi este mare fan dulciuri, Simona Halep încă nu a avut parte de aşa ceva la Doha: "Dar în această dimineaţă am mâncat Nutella cu pâine pentru că am slăbit două kilograme în weekend şi trebuie să le pun înapoi".

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinale, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa. Potrivit site-ului oficial al FedCup, România va evolua în deplasare, la 20 şi 21 aprilie.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, este direct acceptată în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. În optimi, ea va evolua cu învingătoarea din meciul Caroline Garcia (Franţa), locul 19 WTA - Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 24 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.