Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum arată fluturașul de salariu al unui medic după majorări: 'Nu putem fi ipocriți' / FOTO

Facebook
fluturas medic

Un medic a postat pe Facebook o imagine cu doi ”fluturași”, unul pentru salariu, celălalt pentru gărzi. Asta în contextul controverselor apărute în spațiul public legate de creșterile salariale din domeniul sanitar.

Anca Mureşan, medic primar chirurgie generală la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Octavian Fodor, a arătat pe Facebook ce salariu a primit, susținând că ”nu putem fi ipocriţi şi să nu recunoaştem măririle acordate”.

EXCLUSIV FALSUL cu care Alexander Adamescu a vrut să păcălească justiția din Marea Britanie. Minciuna care l-a trimis după gratii și spre EXTRĂDARE / DOCUMENTE

”Așa cum am spus, revin cu fluturașul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu+ 1 gardă suplimentară de sâmbătă: 11.242 Ron.

Ținând cont că am postat de curând că venitul meu pe luna trecută a fost de 6065 Ron, nu pot să nu spun că venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas inainte, sunt încă multe de făcut și corectat, însă nu putem fi ipocriți și să nu recunoaștem măririle acordate” a scris medicul, pe Facebook.

Totodată, STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai mulți fluturași de salariu ale unor cadre medicale din care reiese foarte clar că au suferit scăderi de salarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.