Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum arată Sorin Roșca Stănescu după 8 luni de pușcărie și care a fost prima replică în libertate

După mai bine de 8 luni de pușcărie, Sorin Roșca Stănescu i-a convins pe judecători să-l elibereze condiționat. Fostul parlamentar PNL a avut un comportament ireproșabil și a publicat și 3 cărți de specialitate. Stănescu spune că primul lucru pe care îl va face este să meargă la un medic.

”În pușcărie sunt mulți oameni nevinovați, victime ale procurorilor și judecătorilor. Voi merge să îmi fac un control medical. Avem un Parlament care a sucombat în fapt, mai e doar în formă, la fel ca în Rusia.

Avem un Executiv rupt între două palate și o putere judecătorească care nu este încă nici liberă, nici independentă.Politică voi mai face, dar nu știu dacă mă mai întorc într-un Parlament ca al nostru. Politică se poate face și din direcția societății civile. Situația este mai gravă decât oricând pentru că nu avem nicio instituție fundamentală a statului nefectată și nu văd din direcția cărei instituții poate veni însănătoșirea. Mă gândesc că doar maturitatea unei instituții care este a patra putere în stat, presa, mai poate însanătoși societatea noastră.

Am lucrat foarte mult, am citit foarte mult, am ținut cursuri de istorie a civilizației care mi-au făcut mare plăcere. A fost o perioadă foarte bună dintr-un anumit punct de vedere.”, a spus SRS la ieșirea din pușcărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.