Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum au 'deturnat' 4 europarlamentari români o cursă a TAROM: Au cerut unei aeronave să îi ia de la Strasbourg, ca să nu se ducă la Bruxelles

stiripesurse.ro
Tarom

Când credeam că le-am auzit pe toate, o informație interesantă vine tocmai de la Bruxelles. Publicația Politico relatează cum cel puțin 4 europarlamentari români au ”deturnat” o cursă a TAROM pentru a-i lua de la Strasbourg, pentru ca ei să nu mai facă deplasarea în Bruxelles.

”A fost o săptămână lungă la Strasbourg, iar pentru parlamentarii români este un drum lung spre casă. Din fericire pentru ei, compania aeriană de stat Tarom a fost dispusă să devieze unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București prin orașul francez pentru a-i lua pentru ultima sesiune înainte de Crăciun, relatează Josh Posaner.

Serviciu pe măsură: Un posesor de bilet civil a declarat că a fost informat în avans despre schimbarea itinerariului, cu explicația din partea serviciului clienți că aceasta a venit „la cererea europarlamentarilor români”. Inutil să mai spunem că pasagerul a observat cel puțin patru europarlamentari urcând în zborul RO374 când acesta a ajuns la Strasbourg joi seara târziu. Tarom a fost rugat să comenteze”, a scris Politico.

Conform informațiilor disponibile pe FlightRadard, la 15 decembrie, cursa Tarom RO374, care circulă direct din capitala Belgiei în cea a României, a fost deviată prin Strasbourg. Avionul a decolat la Strasbourg, unde a ajuns în 41 de minute, iar apoi a ajuns la București.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.