Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum comentează Iulia Albu ținuta soției premierului Cioloș, Valerie

perfecte.ro
iulia albu

Celebrul fashion editor a comentat tinuta purtata de Valerie Ciolos, sotia premierului, la un eveniment de gala organizat, la Castelul Peles, de Principesa Margareta. Evenimentul, ce s-a desfasurat sambata seara, a fost prilejuit de aniversarea a 67 de ani ai Principesei. Cu aceasta ocazie, Valerie Ciolos a ales sa poarte o rochita neagra, la care a accesorizat un sal delicat.

“Valerie Ciolos pare sa sufere un reviriment stilistic nu spectaculos, insa cu siguranta de bun augur. Incaltamintea este aleasa corect, iar micuta rochie neagra pe care o poarta este temperata corect de pastelul salului. Cu siguranta ca Valerie poate mult mai mult de atat si in mod cert ar trebui sa studieze cu mai multa atentie proportionarea volumetrica a tinutelor pe care le alege, insa rezultatul nu este de aceasta data unul dezastruos. Ponturi pentru o tinuta de WOW: parul trebuie coafat la coafor, nu acasa, lungimea fustei trebuie regandita, la fel si accesorizarea cu alegerea unui element cheie ce va da acel plus de glam de care Valerie are nevoie. Brosele sunt o idee buna pentru ea, insa niciodata ceva banal”, a explicat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Este pentru a doua oara cand fashion editorul comenteaza tinuta sotiei premierului. La prima sa aparitie publica, culmea tot la invitatia Principesei Margareta, Valerie Ciolos a fost facuta praf de Iulia Albu, care a spus ca aceasta e imbracata ca o angajata la metrou.

Sursa foto: wowbiz.ro

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.