Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum dădeau şpagă fraţii Becali pentru a scăpa de puşcărie: Puneau banii în pungile cu chipsuri

Ies la iveală amănunte uluitoare din dosarul de şpagă al fraţilor Becali. Ioan şi Victor Becali foloseau cele mai bizare metode pentru a-i da şpagă judecătoarei Geanina Terceanu, care i-a achitat în Dosarul Transferurilor.

Aceştia i-au dat bani magistratului inclusiv în pungi de chipsuri lăsate pe raftul unui supermarket. În acest mod Geanina Terceanu a primit 220.000 euro. Judecătoarea a primit bani şi în celebrul bar deţinut de fraţii Becali, spune RTV.

Citeşte şi: Decapitări la ISU după tragedia din clubul Colectiv / UPDATE: Reacția lui Raed Arafat

Unul dintre martorii audiaţi în cazul mitei din Dosarul Transferurilor a dezvăluit modul în care judecătoarea Geanina Terceanu primea şpaga, pentru a-i achita pe fraţii Becali şi Cristi Borcea.

"I-am dat banii surorii judecătoarei într- un plic introdus într- o pungă de chipsuri, aceasta i-a luat şi a intrat în casă cu banii. (...) Terceanu Geanina m-a întrebat câţi bani sunt în plicul din pungă şi eu i-am spus că sunt 105.000 de euro", a declarat unul din martorii din dosar. Fără să stea pe gânduri, Terceanu şi-a cumpărat cu banii jos un apartament în apropiere de Sun Plaza Mall.

Citește și: Noi DEZVĂLUIRI despre Raed Arafat: Ce decizie a luat azi-noapte

Nici măcar nu încasase toată şpaga de la fraţii Becali, dar deja începuse să viseze. Martorul chiar i-a atras atenţia că face o greşeală. "Tot din discuţiile cu Terceanu Geanina am înţeles de la aceasta că, după ce primise cei 105.000 de euro, intenţiona să îşi cumpere o casă mai mare, într-o zonă rezidenţială, însă eu am sfătuit-o să nu facă acest lucru, întrucât «bate la ochi»", a declarat martorul.

Citește și: ”Muzeul” lui Corneliu Vadim Tudor s-a vândut pe o sumă fabuloasă! Andreea Esca a cumpărat și ea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.