Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum explică Buşoi retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei

busoi

În faţa realităţii sondajelor, liberalul Cristian Buşoi a decis să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei. În locul său, PNL l-a propus candidat pe Ludovic Orban.

"Victoria din Bucureşti va cântâri greu în aprecierea rezultatului alegerilor localele, în toată ţara. PNL are o singură opţiune: să câştige Primăria Generală. Dacă PNL câştigă în Bucureşti, dăm un impuls colegilor din toată ţara.

O victorie a PNL în faţa PSD, în Bucureşti, este obligatorie şi este mai importantă decât orice proiect politic personal. Pentru asta am decis să susţin candidatul PNL care va reuşi să strângă votanţii fragmentaţi de dreapta şi să câştige împotriva PSD. În politică, ca şi în viaţă, forţa stă nu în ambiţia de câştig personal, ci în voinţa de a-ţi ajuta echipa să câştige.

Tot ce am făcut în acest moment de precampanie a ajutat obiectivul de etapă al PNL: promovarea unui proiect serios şi util pentru bucureşteni, nu autostrăzi suspendate. Nu mă opresc, nu dezertez, doar predau o ştafetă unui coleg, conform deciziei luate împreună cu conducerea PNL. Nu cred în retrageri şi cedări. Am 37 de ani şi am învăţat cea mai importantă lecţie în politică: ai reuşit, continuă, nu ai reuşit, continuă până când câştigi încrederea oamenilor.

Voi continua să susţin proiectul PNL pentru Bucureşti. Voi continua să susţin proiectul meu pentru sistemul de sănătate din România. Bucureştiul are nevoie de un spital mare, Bucureştiul are nevoie de replanificarea traficului, Bucureştiul are nevoie să oprească risipa din banii bucureştenilor.

Le mulțumesc zecilor de mii de bucureșteni cu care am avut onoarea să mă întâlnesc în această precampanie. Am cunoscut oameni extraordinari. Le mulțumesc pentru sprijin și pentru sfaturi și îi asigur că voi rămâne un observator foarte implicat al administrației din București. Mulțumesc, de asemenea, echipei mele de campanie și colegilor din PNL care m-au sprijinit.

Cred că acum politica românească are nevoie de politicieni care mai bine riscă să fie percepuţi drept serioşi şi cuminţi, decât să fie dovediţi mârlani şi farsori.

Bucureştiul are probleme serioase, pentru că timp de șapte ani, Bucureştiul a avut în locul unei administraţii serioase, un haos vesel: de la autostrada suspendată, la cel mai lung cârnat afumat din lume, ne-am distrat pe banii noştri.

Dacă nu suntem atenți, PSD va pune mâna, din nou, pe București, iar problemele Bucureștiului vor fi și mai grave", a declarat Buşoi, după şedinţa în care s-a stabilit noul candidat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.