Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum face Ford Motor mașinile: Recheamă peste 400.000 de automobile pentru defecțiuni constatate după producție

pinterest
Ford siglă

Ford Motor recheamă 422.000 de vehicule sport utilitare în Statele Unite, din cauza unei defecţiuni video care poate face că imaginea camerei din spate să fie afişată, chiar şi după o reparaţie anterioară a acestei campanii de rechemări, transmite Reuters.

Noua rechemare acoperă vehicule Ford Explorer, Lincoln Aviator şi SUV-urile Lincoln Corsair 2020-2022, cu o cameră de 360 de grade, din 2020 până în 2023.

Rechemarea se extinde şi înlocuieşte apelurile Ford anterioare pentru aceeaşi problemă, efectuate în 2021 şi 2023.

Ford a actualizat anul trecut software-ul modulului de procesare a imaginii (IPMB), în efortul de a rezolva problema.

Compania a declarat joi că ”lucrează cu furnizorii pentru a identifica cauza principală şi pentru a oferi remediul corect cât mai repede posibil”.

Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) din Statele Unite a declarat că pierderea imaginii camerei de vedere din spate poate reduce vizibilitatea şoferului în spate, crescând riscul unui accident.

Scrisorile de notificare a proprietarilor sunt de aşteptat să fie trimise prin poştă pe 26 iunie.

Anul trecut, Ford a declarat că a avut rapoarte despre 17 accidente minore legate de problema rechemarii şi peste 2.100 de rapoarte de garanţie.

Ford a anunţat joi că a avut 29 de reclamaţii privind vehiculele care prezintă simptome de funcţionare defectuoasă a ecranelor, după ce au fost făcute reparaţiile de rechemare în 2023.

Potrivit companiei, aceasta a primit 250 de rapoarte de garanţie care pretind imagini defectuoase ale camerei din spate, după ce a efectuat reparaţii în rechemarea din 2023 şi o acuzaţie de accident minor legat de pierderea imaginii camerei din spate.

În august 2021, NHTSA a deschis o investigaţie după ce Ford a rechemat în 2020 un număr de 620.246 de vehicule pentru o altă problemă cu camera spate. Ancheta analizează dacă Ford a rechemat vehiculele în timp util şi dacă a rechemat suficiente vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.