Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum își schimbă PSD liniile în partid

psd congres

Un eveniment menit sa o propulseze pe Rovana Plumb la sefia Consiliului National al PSD a aratat, sambata, importanta 'liniilor' din partid, explicatiile fiind oferite, mai in gluma, mai in serios, de binomul Ponta-Dragnea.

Tonul a fost dat de Rovana Plumb, cu legenda lui Alexandru cel Mare.

“(…) mi-am adus aminte de o legendă, o legendă care sper să fie şi adevărată, dar e o legendă care spunea aşa: că Alexandru cel Mare strecura în rândul întâi şi în rândul doi al armatei femei pentru a-i determina pe bărbaţi să lupte şi să fie şi mai motivaţi şi să fie puternici. Desigur, nu e cazul în Partidul Social Democrat. Nu avem de ce să aplicăm aceste tactici, deoarece colegii noştri, liderii noştri sunt întotdeauna alături de noi şi ne sprijină. Dar în societate nu este aşa”, a spus ea.

Liviu Dragnea a spus ca nu stie cat vor mai sta in functii cei din prima linie, adica greii partidului.

"(...) am ascultat cu atenţie pilda Rovanei despre legenda cu Alexandru cel Mare în care erau câteva femei infiltrate în primele rânduri în armatele lui. Şi la noi la partid, mă rog, e puţin invers, încă mai suntem câţiva infiltraţi în primele rânduri în partid, nu ştiu pentru cât timp. După ce am văzut astăzi şi după ce gânduri are Rovana, îmi dau seama cam ce echipă se pregăteşte pentru a conduce acest partid, dar nu poate să fie decât o echipă bună”, a spus acesta.

Victor Ponta a prezentat si riscul prezentei in prima linie.

"(...) Rovana, mai ales că tu eşti în primul rând şi probabil vei fi şi mai mult în primul rând, alături de alte colege, dacă ai citit şi partea a doua a poveştii, şi anume că gradul de supravieţuire în primul rând e foarte scăzut şi vreau să te pregăteşti şi tu, şi celelalte colege, pentru săgeţi, lănci, săbii şi multe alte lucruri care vor veni imediat ce veţi ajunge în primul rând", a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.