Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum îl ironizează Victor Ponta pe ministrul petrecăreț Eugen Teodorovici

ponta teodorovici

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, vineri, la Mamaia, despre invitaţia transmisă de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) de a veni în vacanţă în această staţiune, alături de familia sa, pentru a testa serviciile oferite pe litoralul românesc şi a studia tarifele de cazare.

"Dar eu vin, nu sunt pe litoralul românesc acum? Nu sunt în vacanţă, că mai trebuie cineva să şi muncească în ţara asta", a răspuns Ponta.

Citește și: Elena Udrea, la un pas să fie dată afară din sala de judecată: Cum s-a dus la ÎCCJ / FOTO

Invitaţia ANAT a survenit unei declaraţii a premierului, la un post de televiziune, potrivit căreia acolo unde a fost el în vacanţă "e mai ieftin ca la Mamaia".

Vineri, prezent fiind la Mamaia, premierul a fost întrebat şi dacă îşi menţine respectiva declaraţie. El l-a ironizat fin pe ministrul Eugen Teodorovici, cel care a fost fotografiat des pe plajele din Mamaia în această vară.

"Aşa m-a informat ministrul de finanţe, că el vine mai des la Mamaia. Dacă vreţi să mă întrebaţi ceva serios, nu rataţi ocazia", a fost răspunsul şefului Guvernului.

Citește și: BOMBĂ în PNL: Senatorul Tudor Barbu, prins cu înregistrări incendiare

Referitor la criticile care au existat în spaţiul public privind faptul că un lider de stânga face vacanţe şi se operează în străinătate, Ponta a comentat, pe 10 august, la România TV: "Dacă stau pe banii RA APPS la Neptun e de stânga? Sau dacă merg cu familia şi cu copiii fără să cheltuiesc un leu din bani publici? E o chestiune de propagandă. Bănuiesc că m-au criticat liderii PNL care sunt şi ei în vacanţă în străinătate şi e dreptul lor. Unde am fost eu în vacanţă, e mai ieftin ca la Mamaia".

Citește și: IPOTEZĂ Apare partidul Untold, cu Emil Boc președinte

Ulterior, pe 13 august, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) l-a invitat, într-un comunicat, pe premierul Victor Ponta în vacanţă la Mamaia, alături de familia sa, pentru a testa serviciile oferite pe litoralul românesc şi să studieze tarifele de cazare.

Citește și: Traian Băsescu, SCANDAL imens în fața casei din Mihăileanu: Cine l-a abordat / VIDEO

'Îi lansăm invitaţia să petreacă o săptămână la Mamaia, gratuit, la ce hotel doreşte, împreună cu familia, ca să vadă litoralul românesc şi preţurile practicate aici. Dacă sunt mai mari decât la Miami, cu această ocazie să scadă şi taxele. De acum vrem TVA zero la sută, dacă tot e scump la Mamaia. Trebuie să luăm, evident, măsuri să reducem taxele', a spus prim-vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Alin Burcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.