Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum îşi pregăteşte UDMR candidatele pentru alegerile din 2016

udmr

Membrele Organizatiei de Femei a UDMR care vor dori sa candideze în 2016 la alegerile locale si parlamentare vor fi pregatite de o echipa de specialisti în comunicare, care le vor învata cum sa vorbeasca în public, cum sa se îmbrace la diverse actiuni sau cum sa îsi formuleze un discurs.

Vicepresedintele Organizatiei de Femei a UDMR, Hegedus Csilla, a declarat, marti, într-o conferinta de presa la Cluj, ca în programul de pregatire ar putea intra aproape 500 de femei din cele 22 de filiale judetene ale organizatiei, transmite MEDIAFAX.
"Vom lansa în perioada urmatoare un program, în premiera, care se adreseaza viitoarelor candidate din Organizatia de Femei a UDMR care vor dori sa participe la alegerile locale si parlamentare din 2016. O echipa de traineri în comunicare le va învata cum sa vorbeasca în public, oratorie, cum se formuleaza un punct de vedere, cum sa se îmbrace la diverse actiuni, cum sa îsi construiasca un discurs public, ce înseamna administratia locala si politica, dar si comunicarea online", a spus Hegedus.
Potrivit acesteia, femeile din UDMR care doresc sa intre în administratia locala si în politica au nevoie de o baza de la care sa porneasca "pentru a dobândi o siguranta de sine".
"Situatia femeilor alese în UDMR nu este tocmai roz. Doar doi la suta din primari sunt femei, 5,5 la suta sunt viceprimarite si 13 la suta sunt femei în functii de consilieri locali si judeteni. Avem un singur parlamentar femeie, pe senatorul Biro Rozalia, iar Organizatia de Femei a UDMR doreste sa schimbe aceste procente care nu sunt satisfacatoare", a sustinut Hegedus.
Organizatia de Femei a UDMR a fost înfiintata în septembrie 2013 si are 22 de organizatii judetene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.