Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum l-a tratat Klaus Iohannis pe Nicușor Dan la întâlnirea de la Palatul Cotroceni - FOTO

digi24.ro
Nicușor Dan

Cu numai 4 zile înainte de alegerile locale, Klaus Iohannis i-a avut musafiri, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban și pe Nicușor Dan, candidatul independent la Primăria București, dar susținut de PNL, USR și PLUS. Întâlnirea nu a figurat pe agenda publică a președintelui, care, de altfel, nu are niciun eveniment programat pentru joi. Nici pe agenda lui Ludovic Orban nu a figurat întâlnirea în trei.

Nicușor Dan s-a dus la Palatul Victoria, iar de acolo a plecat cu premierul la Palatul Cotroceni. Surprinzător, nici Administrația Prezidențială, nici Guvernul nu au prezentat imagini de la întâlnirea celor trei, un semnal clar transmis de Iohannis și Orban, care par să se ferească în a-l susține din interiorul instituțiilor pe care le conduc pe Nicușor Dan.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

În plus, Nicușor Dan a fost lăsat să plece singur de la Cotroceni. El a ieșit pe una dintre ușile laterale ale Palatului, unde a fost surprins, probabil întâmplător, de anumiți jurnaliști. Nicușor Dan nu a fost luat cu mașina, așa cum era normal, din curtea Palatului Cotroceni. Ori nu a vrut, ca să arate că este un om ca toți ceilalți și iese pe picioare, ori echipei sale de campanie nu i s-a permis accesul în interiorul curții cu un autovehicul. Cert este că Nicușor Dan a ieșit stingher de la ceea ce ar fi trebuit să fie ”binecuvântarea prezidențială” pentru el ca posibil viitor primar al Bucureștiului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.