Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum ne creștem la maxim șansele de a obține produsele dorite de Black Friday

Facebook
cumparaturi online

Black Friday este o sărbătoare cu origini americane care a prins de minune și în România. An de an, cetățenii din țara noastră așteaptă cu nerăbdare această perioadă specială din luna Noiembrie în care produse de toate felurile pot fi cumpărate la prețuri mai mici decât în restul anului. Fiind o sărbătoare care a crescut masiv în popularitate în ultii ani, de multe ori magazinele nu fac față cererii uriașe de produse la reducere din piață. Fiecare cumpărător își dorește o listă de produse și visează la momentul în care le va achiziționa la un preț semnificativ redus. Ce ne facem, însă, atunci când produsele pe care le-am vânat un an întreg sunt fie cumpărate de altcineva cu câteva secunde înainte să apăsăm noi pe butonul „Cumpără”, fie reducerea nu este atât de mare încât să ne permitem să achiziționăm produsul dorit?

Economisiți bani din timp

Expresia populară „bani albi pentru zile negre” se aplică cu succes și în cazul Black Friday. Chiar dacă înțelesul acestei zicale se referă la rolul economiilor în vremurile dificile din punct de vedere financiar, nu greșim cu nimic dacă aplicăm aceeași strategie pentru a ne asigura un buget suficient de mare pentru a achiziționa tot ce ne dorim în ziua cu cele mai mari reduceri din an. Mulți cetățeni preferă să apeleze la un credit rapid online fără acte ca să își asigure succesul. Dacă nu doriți să plătiți dobânda destul de mare care vă așteaptă după ce trece fericirea inițială de a intra în posesia produsului mult visat, un plan de budgeting bine pus la punct este la fel de eficient. În plus, dacă aveți la dispoziție o sumă mai mare de bani vă veți permite să achiziționați și produse pe care poate nu vi le doreați inițial, dar care au reduceri masive cu ocazia Black Friday.

Marcați ca „Favorite” produsele pe care doriți să le achiziționați

Aproape toate site-urile de cumpărături online le permit vizitatorilor să creeze în contul propriu o listă cu produsele pe care vor să le achiziționeze. Acest gest nu vă permite doar să creați o listă cu produsele preferate pentru a le accesa mai ușor de Black Friday, ci și semnalizează magazinului online că există o cerere crescută pentru anumite obiecte. Astfel, este posibil ca stocul produselor pe care le doriți să fie mai mare decât în mod obișnuit, iar dumneavoastră veți avea mai multe oportunități de a cumpăra produsele preferate. Mai mult, lista va rămâne pe site pe tot parcursul anului și poate fi revizuită oricând simțiți că nu mai vreți un anumit produs sau doriți să îl înlocuiți cu altceva.

Folosiți un comparator de prețuri

Din nefericire, există și magazine online care nu au practici tocmai corecte cu ocazia Black Friday. Pentru a evita achiziționarea unor produse care sunt marcate ca reduse în mod fraudulos, puteți folosi comparatoarele de prețuri disponibile gratuit, online. La o simplă căutare pe Google veți afla imediat ce preț avea produsul respectiv în ultimele 30 de zile, 60 de zile sau chiar mai mult și veți putea compara prețul de Black Friday cu cele anterioare. Dacă prețul a rămas la fel puteți căuta alte magazine online cu același profil. Sigur veți găsi câteva care au în oferă produse cu preț redus în mod real în această perioadă. Mai mult, există comparatoare de prețuri care vă arată prețul produselor în toate magazinele care îl au în stoc. Utilizând un astfel de instrument găsiți nu doar magazinul cu oferte reale, ci și cel mai mic preț de pe piață pentru obiectul dorit.

Black Friday este o sărbătoare care își păstrează farmecul doar în cazul în care magazinele practică o politică sinceră și corectă față de clienți. Reducerile aplicate trebuie să fie reale, iar clienții trebuie să aibă șanse egale de a achiziționa produsele preferate. Din fericire, după mai bine de 10 ani de când acest eveniment este organziat în țara noastră, magazinele au învățat foarte mult despre dorințele și obiceiurile de consum ale clienților. Majoritatea reușesc să suplimenteze stocurile și numărul de angajați din timp pentru a oferi o experiență de shopping plăcută și satisfăcătoare celor interesați. Cu puțină strategie, oricine poate profita de Black Friday pentru a achiziționa produse noi la prețuri mai mici decât în restul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.