Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum pot scăpa est europenii de invazia islamică

Statele est-europene consideră refugiații de religie musulmană veniți din Siria, Irak, Afghanistan sau Africa o serioasă amenințare de securitate și la adresa echilibrului rasial, etnic și religios în zonă. Sutele de mii de potențial teroriști primiți de germani, suedezi, olandezi, danezi, spanioli, italieni sau francezi ar putea oricînd pune în pericol viețile a milioane de europeni de pe întreg teritoriul Uniunii Europene. Atîta timp cît în Uniunea Europeană există libertate de mișcare sute de mii de teroriști se pot plimba liberi prin Europa, din Franța și Germania pînă în România și Polonia, și pot, în cel mai bun caz, pot pune în pericol modul de viață și civilizația est-europeană iar, în cel mai rău caz, pot arunca mii de români, maghiari și polonezi în aer.

Respingerea cotelor nu e suficientă. Asta nu-i va opri pe musulmani să ajungă din Germania și Austria în România sau Slovacia. În aceste condiții, singura soluție pentru a opri invazia islamică în est e închiderea frontierelor cu Germania și celelalte state vest-europene care vor primi refugiați. Nimeni nu are garanția că refugiații, odată primiți în Germania și celelalte state vest-europene, nu vor trece granițele înspre estul Europei în scopuri teroriste și/sau de crimă organizată. Pentru a se feri de astfel de amenințări teroriste statele est-europene trebuie să a măsuri drastice și radicale, mergînd pînă la închiderea granițelor cu Vestul, rechemarea în semn de protest a europarlamentarilor din Parlamentul European și a comisarilor din Comisia Europeană, poate chiar rechemarea întregului personal care lucrează în instituțiile Uniunii Europene.

În același timp, pentru a opri propaganda și influențele occidentale statele est-europene trebuie să oprească finanțarea acestora mascată de ajutoarele financiare venite din Vest. Se știe că toți banii europeni se duc spre proiecte care subminează cultura, tradițiile și ființa națională a popoarelor estice și promovează ideile eurocrate, progresismul decadent și defetismul în fața pericolelor rasiale, etnice și religioase venite din afara Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.