Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum poți evita urgențele medicale de sărbători?

Radu Pop
Sanador
urgente sanador

În tumultul sărbătorilor, între agitația pregătirilor pentru masa de Crăciun și a goana după cadoul perfect pentru cei dragi, nu trebuie să uităm de cel mai important lucru: sănătatea noastră. Urgențele medicale pot să apară în orice moment și pot afecta pe oricine, indiferent de vârstă sau de locul în care se află. În această perioadă specială a anului, situațiile de urgență sunt frecvente, variind de la o simplă indigestie provocată de un consum excesiv de carne sau o fractură osoasă cauzată de o alunecare pe gheață, până la probleme extrem de serioase, amenințătoare de viață.

Prin urmare, este important să înțelegem că în astfel de împrejurări, primirea de îngrijiri specializate în cel mai scurt timp posibil devine esențială. La Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar și singurul din sistemul privat care dispune de un Compartiment de Primiri Urgențe (CPU), pacienții vor putea beneficia de cele mai avansate îngrijiri medicale, asigurate de medici urgentiști foarte bine pregătiți și cu o vastă experiență în gestionarea cazurilor complexe.

Compartimentul de Primiri Urgențe SANADOR este pregătit să trateze și în această perioadă, în condiții de deplină siguranță, urgențe medico-chirurgicale pentru adulți și copii, cu cele 22 de linii de gardă, flotă proprie de ambulanțe disponibilă nonstop și laborator de tip point-of-care.

La SANADOR, pacienții pot fi evaluați și tratați pentru diverse tipuri de urgențe medicale, de la urgențe ortopedice sau cardiovasculare până la cele neurochirurgicale, pediatrice, ginecologice și obstetricale. De asemenea, pacienții care au suferit o urgență majoră, cum ar fi, de exemplu, un accidentul vascular cerebral (AVC) ischemic acut, pot beneficia de tratament prin tromboliză intravenoasă. Spitalul Clinic SANADOR, prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe și al Secției de Neurologie, este singur spital privat din București care acordă tratament de urgență prin tromboliză venoasă pacienților care au suferit un accident vascular cerebral ischemic acut, dacă nu există contraindicații.

Pentru tromboliză, este important este ca aparținătorii să recunoască semnele unui accident vascular cerebral și să se prezinte cu pacientul la Compartimentul de Primiri Urgențe în fereastra terapeutică de patru ore și jumătate de la debutul bolii, pentru ca tratamentul să fie administrat cât mai repede posibil.

Indiferent de tipul urgenței sau dacă aceasta poate fi tratată conservator ori este nevoie de o intervenție chirurgicală, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe SANADOR medicii au acces nonstop, pentru stabilirea unui diagnostic corect, la investigații imagistice avansate și analize, grație protocolului point-of-care (POC), direct la patul pacientului, totul pentru începerea urgentă a tratamentului potrivit.

De asemenea, pentru a veni și mai mult în sprijinul pacienților care au nevoie de ajutor, Spitalul Clinic SANADOR dispune și de un Serviciu de Ambulanță, care funcționează nonstop. Puteți chema o ambulanță SANADOR prin apel la dispeceratul propriu al spitalului, la 021.9699. Ambulanțele sunt echipate la cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu regulamentele aflate în vigoare la nivel național. Astfel, pacienții care optează pentru serviciile SANADOR beneficiază de asistență medicală de urgență prespitalicească atât în București, cât și în țară, dar și de transport specializat la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.