Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum răspunde medicul Alis Grasu acuzațiilor în cazul morții lui Gyuri Pascu

ziuaconstanta.ro
gyuri pascu

Acuzații incredibile în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu au explodat miercuri. Potrivit Tolo.ro, ambulanța a fost solicitată la domiciliul artistului cu mai mult de o oră înainte de a muri, iar medicul care l-a consultat l-a diagnosticat cu un atac de panică.

Medicul Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, a fost invitată la „Sinteza Zilei” pentru a lămuri ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Ioan Gyuri Pascu. De asemenea, Cătălin Tolontan a intrat în direct la Antena 3.

„De ce ni s-a spus luni prin purtătorul de cuvânt al SMURD că la ora 05:00 s-a primit un apel de urgență, când primul apel a fost la ora 03:27? Când ni se comunică o informație publică, ni se comunică prin numele 112, nu prin numele București-Ilfov sau al nu știu cărui departament. Gyuri Pascu nu a avut nicio vina că cei de la SMURD și cei de la Ambulanța nu s-au înțeles. Toate apelurile ajung inițial la 112 SMURD și apoi sunt distribuite prin protocol”, a spus Tolontan.

INCIDENT la procesul lui Sorin Oprescu: INCREDIBIL cum a fost prinsă o tânără de către judecătoare

Alis Grasu a explicat că medicul care l-a consultat pe Gyuri Pascu nu a avut niciun indiciu și nici nu i s-a spus despre antecedentele cardiace ale pacientului.

Sebastian Ghiță: Dacă mâine, Laura Codruţa Kovesi vrea să îi facă dosar penal lui Carmen Iohannis?

”Dacă pacientul nu a relatat nimic despre antecedentele cardiace, nimic nu putea să îi inducă doctoriței gândul că sunt probleme cardiace. Toate echipajele de urgență fac aceste investigații, printre care și electrocardiograma. Medicul de pe mașina de consultație face electrocardiograma când sunt semne ale unei afecțiuni cardiace. Eu iau de bună ceea ce scrie în declarația doctoriței și în fișa de solicitare. A administrat o jumătate de fiolă de diazepam pentru că domnul Gyuri Pascu dorea să doarmă, nu dormise de mai bine de trei zile. Nu am nicio secundă intenția să îi iau apărarea medicului, am declanșat ancheta internă la câteva ore după intervenția medicului. S-a discutat la raportul de gardă” a explicat Alis Grasu.

Dacă în mod normal situația lui Ioan Gyuri Pascu reclama transportul la spital și monitorizarea îndeaproape, în cazul său acesta nu a avut loc, deoarece artistul ar fi refuzat.

”Domnul Gyuri Pascu nu a dorit să meargă la spital. A spus că a făcut foarte multe investigații pentru acest atac de panică și că dorește doar să se odihnească” a mai spus Alis Grasu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.