Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum au bocit liberalii de mila unui baron condamnat

lacrimi de crocodil, baron

Condamnat cu suspendare, baronul de Botoșani Florin Țurcanu a fost petrecut de colegii din PNL cu potol și spriț la ieșirea din partid, iar unii liberali au plâns la despărțire.

Fostul șef al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a dat, vineri seară, o petrecere de adio, prilejuită de despărțirea sa de PNL. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Rediu, unde au fost invitate 87 de persoane, potrivit evz.ro.

Printre invitați au fost foarte mulți primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali, anunță publicația Botosani News (botosaninews.ro).

De asemenea, toți parlamentarii liberali au participat la despărțirea de Țurcanu. De la acțiune nu a lipsit nici europarlamentarul PNL Mihai Țurcanu, fratele lui Florin Țurcanu.

Contactat de Evz, unul dintre invitați a explicat că a fost un eveniment intim și că o parte dintre invitați chiar au plâns sau erau supărați când Florin Țurcanu a ținut discursul de adio.

Țurcanu a renunțat la președinția filialei din Botoșani a PNL, după ce în februarie a fost demis de la șefia Consiliului Județean ca urmare a condamnării la șase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual primită la sfârșitul lui 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.