Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum s-a pregătit pentru începerea noului an şcolar şcoala la care luni sunt aşteptaţi preşedintele Iohannis şi ministrul Educaţiei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală sala de clasa

Directorul Şcolii 162, din Sectorul 1 al Capitalei, unde luni sunt aşteptaţi preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Educaţiei Ligia Deca, a postat pe Facebook un filmuleţ în care prezintă şcoala, alături de un mesaj adresat elevilor şi părinţilor, dar şi de remarca potrivit căreia deşi şcoala nu poate candida pentru titlul de cea mai modernă sau cea mai dotată unitate de învăţământ, are şanse la categoria ”Printre cele mai cochete şcoli din Bucureşti şi nu numai”, potrivit news.ro.

”Noi, personalul didactic, auxiliar şi nedidactic, de la "162" am cam terminat preparativele pentru deschiderea cursurilor în anul şcolar 2023/2024. Voi, elevii şi părinţii, sunteţi pregătiţi pentru o nouă provocare anuală educaţională?
P.S. 1. Nu credem ca putem candida la cea mai frumoasă, la cea mai modernă, la cea mai dotată unitate de învăţământ, etc. Însă, cu siguranţă, am avea şanse la categoria "Printre cele mai cochete unităţi de învăţământ din Bucureşti şi nu numai". Ne place să credem că, personalizând, în limbaj popular, şcoala noastră îl are pe "vino'ncoa"! P.S. 2. Cine ştie răspunsul la o întrebare de nota 10: " Cine suntem noi?"”, a scris pe Facebook directorul unităţii de învăţământ, Dorin Stoican.

Preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Educaţiei Ligia Deca participă luni, de la ora 10:00, la  la festivitatea de deschidere a noului an şcolar (2023-2024), organizată la Şcoala Gimnazială Nr. 162 din Bucureşti.

Conform site-ului unităţii de învăţământ, Şcoala Gimnazială nr. 162 a luat fiinţă în anul 1919. La început nu a beneficiat de un imobil propriu, iar procesul didactic se desfăşura în  cămăruţe închiriate de la  diverşi proprietari  din zonă. Cartierul se numea Giuleşti Ţigănie şi aparţinea, din punct de vedere administrativ, de comuna de comuna Roşu din judeţul Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.