Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum să ai o casă curată și dezinfectată fără să folosești produse cu clor

Sanytol
sanytol solutie curatare mese

Dacă ne-am putea vedea casa la microscop, am fi probabil șocați să vedem că telecomanda, întrerupătoarele, clanțele ușilor, podeaua din sufragerie sau blatul din bucătărie au tot felul de virusuri și bacterii. Și să nu credeți că situația s-ar prezenta mai bine în cazul chiuvetei, cuptorului, dușului sau poate gresiei de la baie. Iar dacă în casă mai este și (cel putin) un copil și/sau un animal de companie, atunci clar ar trebui să vă gândiți serios la curățenie și la dezinfectarea tuturor acestor suprafețe si obiecte.

Potrivit cercetătorilor, suportul de la periuțele de dinți, telecomanda, tocătoarele, chiuveta de la bucătărie, aparatul de cafea, accesoriile animalului de companie și jucăriile copiilor sunt cele mai expuse obiecte la murdărire din locuințele noastre. Și fiindcă în perioada pandemiei am petrecut mai mult timp în casă și am fost mai atenți ca niciodată la tot ce ține de prevenirea infecțiilor, nu este surprinzător faptul că s-a observat o creștere semnificativă a utilizării de produse dezinfectante.

content-image

Clorul nu este singura soluție de dezinfectare

Apariția unei game de produse mai moderne ce țin de curățare și dezinfectare a oferit o alternativă la metoda tradițională, care, înainte însemna aproape întotdeauna utilizarea clorului.
În prezent, Sanytol vine cu soluția și oferă produse ce ar trebui să reprezinte  adevarate repere în dezinfecție, si anume, un dezinfectant universal multisuprafețe și un produs de curățat pentru  pardoseli. Ambele pot fi utilizate în orice cameră din casă, cum ar fi în bucătărie pentru curățarea blaturilor, chiuvetelor, cuptoarelor, meselor și frigiderelor sau, de asemenea, în baie, pentru chiuvete, dușuri, gresie etc, iar partea minunata este ca acestea nu conțin clor și au următoarele avantaje:

●      Curăță și dezinfectează în același timp: spre deosebire de alte produse dezinfectante care necesită curățarea suprafețelor, Sanytol curăță și dezinfectează în același timp (ucide 99,9% din toți germenii), obținând astfel ambele efecte cu un singur produs și dintr-o singură mișcare. Sunt eficiente împotriva celor mai frecvente bacterii și ciuperci din casă, dar și a virusurilor precum  Covid-19, Herpes simplex tip 1 și Gripa A H1N1 (gripă).

●      Potrivite pentru toate suprafețele. Compoziția produselor Sanytol le face potrivite pentru toate tipurile de suprafețe, chiar și cele mai delicate, cum ar fi lemnul natural, deoarece nu lasă pete și nu deteriorează materialele. De asemenea, pot fi utilizate pe jucăriile copiilor sau accesoriile animalelor de companie.

●      Delicate cu pielea. În timp ce anumiți dezinfectanți necesită utilizarea mănușilor pentru a proteja mâinile, produsele Sanytol sunt testate dermatologic. Pe lângă protejarea suprafețelor și a pielii, acestea nu degajă vapori, nu sunt abrazive si au un miros foarte placut.

content-image



Măsuri de precauție de bază în casă

2. Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. De multe ori curățarea regulată îndepărtează murdăria și reduce numărul de germeni de pe suprafețe, dar uneori acest lucru nu este suficient pentru a preveni transmiterea bolilor. Ele trebuie eliminate complet, utilizând produse dezinfectante, aprobate de către Ministerul Sănătății. În afară de bine-cunoscutul clor, aici   intră și dezinfectanți fără înălbitor, cum ar fi Sanytol.

3. Ce trebuie dezinfectat mai des? Sanytol recomandă dezinfectarea în special a zonelor din casa atinse frecvent: butoane, întrerupătoare, mânere etc.; în spațiile comune, cum ar fi băile și pe suprafețele bucătăriei, mai ales în cazul în care gătiți acasă. Doar astfel vom curăța și vom ține la distanță bacteriile si virusurile.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.