Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum să ai o terasă parțial închisă, fără restricții, cu o fațadă atractivă și grandioasă

Sun Leader
tersasa casa gradina

Structurile în aer liber de tip terasă cu pergolă pot oferi umbră, protecție împotriva factorilor de mediu (razele ultraviolete, ploaie, rafale de vânt, zăpadă) și în plus, pot crea și un loc deosebit de relaxare, divertisment în aer liber, unde oamenii să-și petreacă timpul liber în oraș. Acestea au un aspect modern, elegant, sunt accesibile, confortabile și ușor de instalat mai ales de specialiștii Sun Leader, care au peste 40 de ani experiență în domeniu.

Terasă amenajată cu pergolă bioclimatică

Pentru a avea o terasă de lux, destinată relaxării, cea mai bună soluție ar fi instalarea unei pergole bioclimatice. Aceasta este soluția ideală pentru amenajarea în aer liber a unei terase, cu stil și rafinament. Cu ajutorul ei spațiul exterior al unui restaurant, cafenele sau bar poate fi locuibil, indiferent de condițiile meteorologice (vânt, ploaie, soare arzător de vară). Pergola va face ca terasa să fie exploatată la maximum, chiar dacă plouă afară.  Ea este un proiect apreciat de patroni, atât din domeniul HoReCa, cât și de oamenii din domeniul comercial, rezidențial, privat.

content-image

Pergolele bioclimatice au un sistem cu lamele din aluminiu, care fiind așezate orizontal pot bloca trecerea apei. Acestea sunt impermeabile 100%.  În plus, sunt și foarte rezistente la zăpadă, deci pot fi utilizate și iarna. Lamelele rotative se închid perfect și au capacitatea de a susține și până la 200 kg/mp de zăpadă. Prin jgheaburile laterale apa se scurge rapid, în zilele cu precipitații.

Specialiștii de la Sun Leader oferă proiecte cu pergole retractabile care impresionează prin calități estetice și funcționale. Astfel de pergole au un design modern, elegant, care se adaptează cu ușurință la toate stilurile arhitecturale.

Alte avantaje

Pe marginea pergolei poate fi instalat un sistem de iluminare cu LED, care are un consum energetic scăzut. Pergola are și un sistem de umbrire excelent, mai ales că dispune de un cadru metalic care rezistă perfect la rafalele de vânt. Acest lucru este esențial la terase, deoarece el va spori confortul oamenilor ce doresc să petreacă câteva ore în aceste spații. Partea superioară realizată din lamele retractabile din aluminiu permite reglarea trecerii luminii, pe tot parcursul zilei. Lamelele sunt plate, ceea ce asigură o întreținere ușoară, perfectă a acoperișului.

Specialiștii de la Sun Leader recomandă și pergolele curbate la terase, care sunt prinse de un perete al clădirii și care pot avea acoperișul cu forma căpriorilor  curbată. Acestea sunt foarte elegante, au un design ultra modern și pot fi utilizate și în zonele montane, unde vremea este mai capricioasă.

Terasă modernizată, un spațiu deschis în orice perioadă din an

content-image

Pergolele sunt structuri utilizate la cafenele, baruri, restaurante, piscine, instituții, vile și pensiuni, pentru a crea un cadru elegant în aer liber. Avantajele oferite sunt mari:

●        Blochează radiațiile UV, protejează spațiul terasei de ploaie

●        Împiedică formarea efectului de seră

●        Pot crea un loc dedicat fumătorilor

●        Închiderea și deschiderea terasei se face prin telecomandă, în mod automatizat

●        Prelungește timpul de utilizare al acestui spațiu în aer liber.

Mărimea acestor structuri poate varia destul de mult și adesea ele sunt rezervate pentru diferite evenimente. Există pergole foarte elegante, care prin extinderea lor pot crea un spațiu perfect oricărui eveniment în aer liber – petrecere, banchet, nuntă, botez.

Toate pergolele Sun Leader pot fi personalizate cu finisaje și accesorii, astfel încât să arate grozav și să se adapteze spațiului arhitectural al clădirii. Unele pot fi accesorizate cu sisteme de iluminat cu LED-uri, cu dimmer pentru a regla intensitatea luminii, cu sistem de închideri cu sticlă glisantă, cu sisteme de umbrire de tip zipscreen, sau cu pardoseală din lemn de tip Decking. În acest fel confortul pe terasă va fi mult îmbunătățit, iar aspectul sau va fi unul profesionist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.