Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum să alegi invitațiile de nuntă perfecte

La fel ca în cazul alegerii rochiei de mireasă, alegerea invitațiilor de nuntă poate fi o mare provocare pentru mireasă. Primele impresii nu se uită niciodată, iar invitațiile de nuntă stabilesc  tematica întregului eveniment.

Invitația de nuntă potrivită

Dacă ții cont de toate aceste aspecte, este ușor de înțeles rolul central pe care îl joacă invitațiile în cea mai importantă zi din viața a doi oameni care au decis să-și unească destinele. Nu uita că această zi trebuie să fie una veselă. Trage adânc aer în piept și ia în considerare următoarele detalii care te vor ghida în alegerea celor mai potrivite invitații de nuntă.

Temă

Multe mirese se străduiesc să aleagă tema perfectă pentru nunta lor. De obicei, miresele au deja o temă în minte, dar dispare în momentul în care descoperă invitațiile care le plac. Atunci când alegi invitațiile trebuie să fii deschisă la orice, mai ales dacă nunta nu are o anumită tematică sau decorațiunile nu au o anumită culoare.

Uneori, doar privind eșantioanele unor produse apare diferența între ceea ce îți place și ceea ce decizi să comanzi. Cel mai bun sfat al nostru este ca atunci când planifici nunta să alegi o singură culoare, decât  să alegi o anumită tematică. Tematicile prestabilite pot elimina opțiunile chiar înainte de a le lua în considerare.

Preț

Prețul invitațiilor diferă în funcție de calitate și de detalii. Înainte de achiziționa invitația potrivită este indicat să compari prețurile de la mai mulți furnizori, pentru a te asigura că ai parte de cele mai mai bune oferte. În prezent, oferta în ceea ce privește aceste produse este foarte mare. Însă trebuie să ai grijă fiindcă nu tot ceea ce este pe piață este și de bună calitate. De aceea, este important să ții cont de orice aspect legat de preț. Astfel vei avea șansa să beneficiezi de cea mai bună ofertă.

Design-ul invitației

Lucrurile frumoase întotdeauna atrag atenția oamenilor. Gusturile diferă. Nu toate stilurile de invitații sunt pe gustul tuturor mireselor. Unora le-am putea plăcea invitațiile elegante, altora le-ar putea plăcea cele comice, rustice sau orginale.

În prezent, există o gamă variată de stiluri de invitații, care satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi. Prin urmare, nu trebuie să-ți faci griji în privința invitațiilor perfecte.

Datorită dezvoltării mediului online, acum ai posibilitatea să alegi invitații cu design care mai de care mai atractiv, intrând într-un magazin online.

Deluxe Cards, magazinul care îți pune la dispoziție invitații de nuntă rafinate

Intrând pe deluxe-cards.ro ai posibilitatea de a-ți alege invitația pefectă. În plus, vei economisi timp, bani și vei scăpa de stres. Aici vei găsi exact ceea ce îți dorești. Datorită gamei variate de produse de acest gen, nu vei avea probleme cu alegerea invitației perfecte.

Cel mai important eveniment din viața ta îl vei putea anunța într-un mod special prin intermediul unei invitații stil puzzle, cutie, 3D, elegante, rustice, comice.

Nu contează dacă nunta ta este formală sau informală, trebuie să faci o impresie bună. Din acest motiv, anunțarea acesteia trebuie făcută înr-un mod deosebit. Specialiștii Deluxe Cards te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi de îndată ce îi vei contacta, deoarece ei știu mai bine ca oricine rolul pe care invitația îl joacă la nuntă.

Comandați mai multe invitații decât aveți nevoie

După ce iei legătura cu cei de la Deluxe Cards și îți alegi ceea ce îți place, îți recomandăm să comanzi mai multe invitații decât îți trebuie, deoarece există riscul ca unele dintre ele să se deterioreze în timpul transportului.

Este mai bine ca invitațiile să îți rămână decât să nu îți ajungă. În plus, poate vei dori să păstrezi câteva ca amintire. Așadar, fii prevăzătoare. Fă o comandă mai mare.

Dacă ai nevoie și de mărturii de nuntă, uită-te numaidecât la cele din oferta Deluxe Cards. Cu siguranță îți va atrage atenția un model. Astfel vei rezolva și problema suvenirurilor pentru toți cei vor fi alături de tine într-o zi cu totul specială.

Și când va sosi momentul botezului fructului dragostei dintre tine și sufletul tău pereche, nu ezita să intri din nou pe Deluxe Cards pentru a achiziționa invitații de botez pentru anunțarea acestui eveniment deosebit.

Odată invitațiile alese petrecerea poate să înceapă să se transforme într-un amintire de pus în rama sufletului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.