Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum sa contruiesti un semineu de calitate?

beton semineu

Semineele au avut si vor avea intotdeauna un rol special in locuinta oricarei familii. Acestea sunt o necesitate si in acelasi timp o placere in orice spatiu ar fi asezate. Caldura si atmosfera placuta pe care le creaza aduc o stare de confort si bine in reunirea familiei si completeaza perfect intregul peisaj de Acasa. Datorita acestui fapt, studiile de piata arata ca tot mai multi romani isi accesorizeaza casa cu un semineu inca din stadiul de proiect al acesteia.

Fiecare dintre noi are o reprezentare a ceea ce inseamna semineu in partea sa exterioara. Insa putini cunoastem detalii despre partile din care este compus si modul de functionare.

Partea esentiala a semineului este focarul, fara de care incalzirea nu ar mai avea loc. Poate fi din fonta sau otel, cu sau fara samota. Este pozitionat pe un soclu la o inaltime aproximativa de 35 cm de la pardoseala. Ulterior, este construita si hota,din placi de silicat de calciu, urmatoare piesa esentiala in buna functionare a semineului. Reprezinta partea vizibila, exterioara si poate fi placata cu marmura sau piatra naturala; aspect care depinde doar de preferintele utilizatorului..

Orice client care doreste sa achizioneze un semineu trebuie sa se gandeasca la avantajele ulterioare, nu la costurillor suplimentare initiale. Pentru incalzirea eficienta a unor spatii, trebuie ca functionarea si calitatea produsului sa fie la un anumit nivel. Mai mult decat atat, avand in vedere ca este vorba de o investitie importanta pe termen lung, principiul ieftin si bun trebuie inlaturat si insusit aspectul calitatii, la un pret cel putin acceptabil.

Unde poti gasi acel semineu de inalta calitate, cu randament maxim si pret accesibil? Orasul Sibiu gazduieste un astfel de magazin unde se poate gasi si construi orice model de soba si semineu. Toate produsele  au garantia calitatii si sunt gasite in comert la un pret decent, accesibil oricarei familii care vrea sa incalzeasca un spatiu mic, pana la un spatiu foarte mare.

Pefoc.ro produce si comercializeaza focare, termoseminee, sobe, cosuri de fum si accesorii pentru ele la cele mai bune preturi din Romania. Daca esti in cautarea unor produse de calitate si a expertilor in domeniu, ai gasit compania potrivita care se va ocupa toate aceste aspecte!  Echipa PeFoc.ro va avea grija sa se ocupe personal de fiecare nevoie si intrebare, iar in final iti va oferi cele mai potrivite solutii pentru tine si familia ta!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.